!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Car Videos & Multimedia
Liakos:
Ανεξαρτητα απ'το αν ειναι διαδοχος του NSX,απ'το αν ειναι ενα ακομη prototype ή ενα προς εξελιξη μοντελο παραγωγης, αυτο που εχω να πω ειναι οτι η Honda εχει ξεφυγει στα ατμοσφαιρικα μοτερ.Σιγουρα περιβαλλοντικα δεν ειναι οτι καλυτερο ενας ατμοσφαιρικος κινητηρας τοσης ιπποδυναμης, αλλα το να ξεζουμισεις πανω απο 500 αλογα απο "μολις" 3.4 λιτρα χωρις υπερτροφοδοτηση ειναι τουλαχιστον εντυπωσιακο...Δε θελω να φανταστω μεχρι ποσο στροφαρει...Τι ηχος ειναι αυτος...??? :o :o
epicWin:
--- Quote from: Liakos on May 05, 2010, 05:23:59 PM ---Ανεξαρτητα απ'το αν ειναι διαδοχος του NSX,απ'το αν ειναι ενα ακομη prototype ή ενα προς εξελιξη μοντελο παραγωγης, αυτο που εχω να πω ειναι οτι η Honda εχει ξεφυγει στα ατμοσφαιρικα μοτερ.Σιγουρα περιβαλλοντικα δεν ειναι οτι καλυτερο ενας ατμοσφαιρικος κινητηρας τοσης ιπποδυναμης, αλλα το να ξεζουμισεις πανω απο 500 αλογα απο "μολις" 3.4 λιτρα χωρις υπερτροφοδοτηση ειναι τουλαχιστον εντυπωσιακο...Δε θελω να φανταστω μεχρι ποσο στροφαρει...Τι ηχος ειναι αυτος...??? :o :o
--- End quote ---
Σιγά τα ωά.... :) δηλαδή τι να πούν τα μοτέρ F1 (V8 και αυτά) που απο 3.0 λίτρα βγάζουν κοντά 900 άλογα χωρίς υπερτροφοδότηση? Και αυτά τα άλογα με τον περιορισμό στις 18Κ στροφές... που να στοφάρανε και στις 21Κ. Και η Honda δεν έχει κ τα δυνατότερα μοτέρ F1 τελευταία...
Για GT καλό θα είναι φαντάζομαι... αλλά εντυπωσιακό, σε καμία περίπτωση 8)
Liakos:
Νομιζω οτι πεφτεις στο ατοπημα να συγκρινεις ενα μοτερ παραγωγης το οποιο πρεπει να πληρει καποια standards οπως εκπομπες,αξιοπιστια,αντοχη,driveability κλπ. κ να ειναι παραλληλα οικονομικα συμφερουσα η παραγωγη του, με ενα αγωνιστικο μοτερ το οποιο μετα απο καποια αγωνιστικα χλμ θα παει στον καδο. ;)
epicWin:
--- Quote from: Liakos on May 05, 2010, 05:54:22 PM ---Νομιζω οτι πεφτεις στο ατοπημα να συγκρινεις ενα μοτερ παραγωγης το οποιο πρεπει να πληρει καποια standards οπως εκπομπες,αξιοπιστια,αντοχη,driveability κλπ. κ να ειναι παραλληλα οικονομικα συμφερουσα η παραγωγη του, με ενα αγωνιστικο μοτερ το οποιο μετα απο καποια αγωνιστικα χλμ θα παει στον καδο. ;)
--- End quote ---
Το βίντεο δείχνει αγωνιστικό αυτοκίνητο η παραγωγής? Γιατι εμένα μου φάνηκε για αγωνιστικό. Επιπλέον στον τιτλο λέει HONDAが2010年からSUPER GTにNSX-GT
Αν ειναι παραγωγής, τοτε ναι ισχύει αυτο που λες αλλα χλωμότατο... ειναι το πρωτότυπο GT και άρα αγωνιστικό μοτερ.
Vidias:
αγωνιστικο gt μεν,αλλα gt500 δε...
Αρα η ιπποδυναμη περιοριζεται στα 500 αλογα...
η αλλη κλαση στο jgtc (ιαπωνικο πρωταθλημα τουρισμου) ειναι η gt300,οπου 300=300 αλογα... :coolio:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version