!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Car Videos & Multimedia
simkoz:
Απλά αυτό που λέει ο Μάνος ή μάλλον αυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι μπορεί οι ταχύτητα και οι επιδόσεις να ανεβαίνουν αλλά από θέαμα δεν είναι το ίδιο εντυπωσιακοί οι αγώνες. Δες πχ και την F1 τα προηγούμενα 1-2-3 χρόνια. Τρελλή τεχνολογία, νέα ρεκόρ στα γυρολόγια, και απίστευτος ύπνος για τον θεατή.
nikos.mx:
--- Quote from: Basilmx5 on April 27, 2010, 12:15:21 AM ---
--- Quote from: option-D on April 26, 2010, 11:48:32 PM ---Άριστο παράδειγμα για το πόσο φλώρικα έχουν γίνει τα σημερινά ραλί λόγω της πολύ ανεπτυγμένης τεχνολογίας..
Το θέαμα που προσφέρει αυτό το μκ2 δεν μπορεί να το πιάσει ΚΑΝΕΝΑ από τα σύγχρονα ραλιτζίδικα.. Οι οδηγοί περνάνε σε δεύτερη μοίρα αφού όλα τα κάνουν τα αυτόματα ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενα διαφορικά, οι πανάκριβες αναρτήσεις κλπ κλπ...
--- End quote ---
Εκτος του οτι δε μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να παλευεις με τον χαρο για να θεωρησε οδηγαρα..
νομιζω οτι γιαυτο υπαρχει η τεχνολογια για να πηγαινει καποια "μπροστα"... Τα ηλεκτρονικα ρυθμιζομενα διαφορικα κ οι πανακριβες αναρτησεις εχουν σωσει ζωες, αν αυτο δεν λεει κατι.. τοτε θα επρεπε να ειχαμε μεινει στην εποχη που οι "αγριοι" driftαρανε την ροδα με το ξυλο.
--- End quote ---
Για τον ιδιο λογο που λενε πολλοι οτι "το μαστορα τον κανουν τα εργαλεια" καλη η τεχνολογια και καλα κανει και παει μπροστα αλλα τη διαφορα την κανει ο οδηγος οσο καλο κ να ειναι το αμξι οτι ηλεκτρονικο/ηλεκτρικο και να εχει για υποβοηθηση αν δεν υπαρχουν χερια και μυαλο δεν γινετε τιποτα (η ταπινη μου γνωμη).
Basilmx5:
--- Quote from: nikos.mx on April 27, 2010, 12:39:09 AM ---
--- Quote from: Basilmx5 on April 27, 2010, 12:15:21 AM ---
--- Quote from: option-D on April 26, 2010, 11:48:32 PM ---Άριστο παράδειγμα για το πόσο φλώρικα έχουν γίνει τα σημερινά ραλί λόγω της πολύ ανεπτυγμένης τεχνολογίας..
Το θέαμα που προσφέρει αυτό το μκ2 δεν μπορεί να το πιάσει ΚΑΝΕΝΑ από τα σύγχρονα ραλιτζίδικα.. Οι οδηγοί περνάνε σε δεύτερη μοίρα αφού όλα τα κάνουν τα αυτόματα ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενα διαφορικά, οι πανάκριβες αναρτήσεις κλπ κλπ...
--- End quote ---
Εκτος του οτι δε μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να παλευεις με τον χαρο για να θεωρησε οδηγαρα..
νομιζω οτι γιαυτο υπαρχει η τεχνολογια για να πηγαινει καποια "μπροστα"... Τα ηλεκτρονικα ρυθμιζομενα διαφορικα κ οι πανακριβες αναρτησεις εχουν σωσει ζωες, αν αυτο δεν λεει κατι.. τοτε θα επρεπε να ειχαμε μεινει στην εποχη που οι "αγριοι" driftαρανε την ροδα με το ξυλο.
--- End quote ---
Για τον ιδιο λογο που λενε πολλοι οτι "το μαστορα τον κανουν τα εργαλεια" καλη η τεχνολογια και καλα κανει και παει μπροστα αλλα τη διαφορα την κανει ο οδηγος οσο καλο κ να ειναι το αμξι οτι ηλεκτρονικο/ηλεκτρικο και να εχει για υποβοηθηση αν δεν υπαρχουν χερια και μυαλο δεν γινετε τιποτα (η ταπινη μου γνωμη).
--- End quote ---
Σωστα τα λες παντα ο οδηγος κανει την διαφορα...
Το οτι οι κινητηρες αντεχουν αποδιδουν περισσοτερο απο παλια...
Το οτι οι χρονοι φρεναρισματος εχουν μειωθει απο παλια...
Το οτι καλυτερα λαστιχα υπαρχουν σε σχεση με παλια..
Το οτι οι κινητηρες αποδιδουν καλυτερα εκπεμποντας λιγοτερο κ καιγοντας λιγοτερο σε σχεση με παλια...
Το οτι τα αμαξωματα ειναι πιο στιβαρα, πιο ελαφρυα, πιο σωστα κατασκευασμενα απο παλια... κ αλλα παρα πολλα τετοια...
ολα αυτα εχουν να κανουν με τεχνολογια...
Απλα δεν καταλαβαινω ξαναλεω γιατι πρεπει να κολλαμε στο παρελθον κ να θεωρουμε καλυτερους τους τοτε οδηγους.. ο καθενας "κανει θαυματα" με τα οπλα που εχει σε καθε εποχη...
Απτη μια δεν αρεσει η τεχνολογια αλλα ολοι ζαχαρωνουμε coilover αναρτησεις ακριβες κ αλλα πολλα τετοια "καλουδια" οπως τα εχουμε μαθει να τα λεμε... παλια δεν υπηρχαν αυτα.. μη τα θαβετε τοσο ευκολα ολα.
option-D:
Γιατί καλέ μου φίλε Βασίλειε (όχι Κωστέτσο) εκεί είναι το θέαμα.. Στο group E και στο Group B..
Δεν θέλω να γίνομαι νοσταλγός του χθες αλλά αυτή είναι η αλήθεια..
Μπορεί τα ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια να βοηθάνε στη γρήγορη οδήγηση αλλά τί να το κάνεις αν αυτό σε πάει και τελικά δεν το πας εσύ;
Αναρωτήσου.. Πήρες το σούπερ mx5 με όλα τα ηλεκτρονικά τα οποία λειτουργείς στο φουλ και μετά έρχεσαι και μου λες ότι είσαι χεράς και το στρίβεις τάπα..
Εγώ από την άλλη έχω αυτό που δεν έχει ούτε ηλεκτρικά παράθυρα και το στρίβω εξίσου τάπα..
Το να στρίψεις πιο τάπα από μένα ίσως γίνει.. Το ότι να γίνεις καλύτερος οδηγός από μένα σίγουρα όχι..
(τα παραδείγματα δεν είναι προσωπικά, προς Θεού)
george 1323:
Τα ηλεκτρονικα συστηματα ειναι για τις κουλομαριες..... :finger: :finger:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version