!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Car Videos & Multimedia

<< < (68/299) > >>

Basilmx5:

--- Quote from: philosopher on October 30, 2009, 09:47:30 AM ---Εντάξει ο άνθρωπος απλά έχει γούστο...

--- End quote ---
Κ λεφτα...

philosopher:

--- Quote from: Basilmx5 on October 30, 2009, 09:48:49 AM ---
--- Quote from: philosopher on October 30, 2009, 09:47:30 AM ---Εντάξει ο άνθρωπος απλά έχει γούστο...

--- End quote ---
Κ λεφτα...

--- End quote ---

Σορυ για το off-topic αλλά ξέρω πάρα πολλούς με λεφτά που δεν έχουν ιδέα απο γούστο.
Ανθρώπους με γούστο δε ξέρω γενικώς πολλούς (εκτός απο μένα :P :P)

jSkyline:

--- Quote from: philosopher on October 30, 2009, 09:47:30 AM ---
--- Quote from: jSkyline on October 30, 2009, 09:39:27 AM ---Ο ιδιος βεβαια σαν πρωην κατοχος elise ειπε πως ουτε καν δεν ειναι "αγωνιαρικο" αμαξι, ειναι απλα "χιλιομετροφαγος". Αλλα λογο ηλικιας επρεπε να προχωρησει παρακατω, μεταξυ GT-R και ιταλιδας επελεξε την κυρια, ειναι πραγματικα σπορ οδηγος και οχι πιστακιας οποτε σοφη η επιλογη (για αυτον  :tease:)

--- End quote ---

Εντάξει ο άνθρωπος απλά έχει γούστο...
O θείος του φίλου έχει της S ή την απλή???

--- End quote ---
Έχει λεφτά θες να πεις :P για να μπαινει σε τετοιο δίλημμα !!!

Ειχε την απλη αυτη με το μικρο μοτερ της ΤΟΥΟΤΑ, σε αλλο τοπικ εχω μιλησει για αυτην μιας και εχω την χαρα να την οδηγαω που και που, αφου ο ιδιοκτητης της πλεον ειναι ο φιλος μου!

jSkyline:

--- Quote from: philosopher on October 30, 2009, 09:52:29 AM ---
--- Quote from: Basilmx5 on October 30, 2009, 09:48:49 AM ---

--- End quote ---
Κ λεφτα...

--- End quote ---

Σορυ για το off-topic αλλά ξέρω πάρα πολλούς με λεφτά που δεν έχουν ιδέα απο γούστο.
Ανθρώπους με γούστο δε ξέρω γενικώς πολλούς (εκτός απο μένα :P :P)

--- End quote ---
Και επειδη οσπου να συνταξω το μνμ ειχαν γραφτει και καποιες απαντησεις. Δεν ειναι θεμα γουστου ειναι θεμα αναγκων, ο ιδιος εχει πει οτι καποια στιγμη θελει/πρεπει να αποκτησει ενα GT-R. Eιναι ασυγκριτα καλυτερο απο το δικο του απλα θεωρει οτι δεν θα εκμεταλλευοταν πληρως τις δυνατοτητες του. Θεωρω οτι εχει γουστο μονο και μονο επειδη δεν πηγε να πεταξει τα λεφτα του αγοραζοντας κανενα "Μερτσεντε", κανενα "ΜΠΕΜΠΕ", η κανενα "ΠΟΡΤΣΕ" οπως θα εκανε ο καθε ελληναρας. Κατι τετοιο ομως φαινοταν και απο τις προηγουμενες του επιλογες (Fiat X1/9,Toyota Celica A40, Maserati Ghilbi, Lotus Elan, Lexus IS300, Lotus Elise)

Liakos:
Πετυχα μια χτες στη Γλυφαδα εξω απο το μαγαζι που δουλευα τελευταια, σκαρφαλωμενη σε ενα πεζοδρομιο. :moutza:
Πανεμορφη.Αν ειχα τα χρηματα νομιζω θα εκανα το "λαθος" να την προτιμησω απο μια 911.Δεν ξερω κ η προγουμενη κ αυτη με κερδιζουν απεναντι στις αλλες προτασεις της κατηγοριας κ ας εχουν σημαντικα μειονεκτηματα. ::-

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version