!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Car Videos & Multimedia
Basilmx5:
--- Quote from: jSkyline on October 02, 2009, 09:08:35 AM ---Χθες το βραδυ στο παρκινγκ του Hilton ηταν η λαχανι 430 και παρεα μια McLaren SLR που ειχε τα ιδια χρωματα με το Hansa23R (πορτοκαλι-πρασινο) πραγματικα αηδια και τα 2!!! Ευτυχως λιγο πιο κατω στον φαρο Ψυχικου μια ασημι SLR (που μετα παρακαρε εξω απο το Guzel) μου θυμισε πως τελικα ειναι ομορφο αμαξι !!!
ΕΛΕΟΣ !!!
--- End quote ---
Βρηκες κ εσυ χρωμα να βαλεις σε supercar για να ειναι ομορφο... ΑΣΗΜΙ.. μπλιαχ..
Οποιοδηποτε χρωμα εκτος απο ασημι..μακριααααα... :D
Αλλωστε στα supercar ολα επιτρεπονται....
Βλεπε μιατα με ροζ κ κοκκινες ροδες.... :P :P
A1D3L:
Εμένα πάντως το λαχανί όχι μόνο δε με χάλασε, αλλά μπορώ να πω πως μου άρεσε κιόλας. Χωρίς προσπάθεια. ::-
jSkyline:
Το λαχανι πρεπει να παραδεχτω οτι ειναι κατι το ιδιαιτερο στο ματι και φαινεται και καπως racecar αλλα η SLR σε αυτα τα χρωματα δεν παλευοταν!!!
dimsabas:
Lamborghini Reventon vs. Tornado
option-D:
--- Quote from: nmwisima on October 02, 2009, 02:58:11 AM ---
--- Quote from: option-D on October 02, 2009, 01:06:44 AM ---Καλά, μη σκάτε.. Στη Μεγάλη Βρετάνια πριν 1 μήνα ήταν παρκαρισμένη μια λαχανί F430 με μαύρο ουρανό.. :-X
--- End quote ---
Ανθρακί ματ ουρανό και ματ λαχανί. '
Είναι ενός Σειχη που ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα και έφερε μαζί την 430, μια τελευταία Rolls και ένα δίχρωμο range sport Arden.
--- End quote ---
Για Μπουρνάζι μεριά τον κόβω τον Σεΐχη..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version