!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Car Videos & Multimedia
haris_nc:
smart gsxr drift 2
dimsabas:
Αθάνατο βιντεάκι μάς ξεσήκωνε πριν από 4 χρόνια... Από τα πρώτα του είδους, σήμερα φαίνεται λίγο παρωχημένο και με τεχνικά λάθη. Τότε όμως ήταν πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα...
2 x BMW M3 E46 drifting
Mikekir:
Είχα πάθει παροξυσμό και εγώ με το συγκεκριμένο video πιτσιρικάς.. Ήταν πρωτοποριακό για εκείνη την εποχή.. Βέβαια για το κομμάτι στο δρόμο δεν θέλω να το σχολιάσω.
Τα λάθη που λες που τα βλέπεις Μήτς; Ρωτάω γιατι σαν driftaδόρος σίγουρα βλέπεις περισσότερα πράγματα απο μένα.
Ps: Ποιό κομμάτι είναι αυτό το ψάχνω 4 χρόνια. :P
dimsabas:
Ίσως η λέξη λάθη δεν ήταν η πλέον κατάλληλη. Ίσως το απλοϊκή τεχνική να ήταν πιο δόκιμος όρος. Ουσιαστικά, οι τύποι δεν κάνουν κάτι παραπάνω από υπερστροφή ισχύος. Έχοντας δει τι κάνουν οι Ιάπωνες σε αντίστοιχες περιπτώσεις, το όλο βίντεο είναι λίγο ερασιτεχνικό... Η συγκεκριμένη διαδρομή είναι απίστευτα ολισθηρή, οπότε με 343 άλογα και εξελιγμένο μπλοκέ και μακρύ μεταξόνιο (=ήπιες αντιδράσεις) δεν είναι όντως κάτι το εξωφρενικό.
Για την εποχή του όμως ήταν πολύ μπροστά. Την εποχή της ψευτοπάντας (για μένα μιλάω πάντα), που δεν είχα μπει ποτέ για drift σε πίστα, εκείνα τα πρώτα βράδια μόνο που δεν κοιμόμουν με το συγκεκριμένο DVD αγκαλιά. Τώρα που το ξαναείδα, η ματιά μου ήταν πολύ πιο κριτική.
stathis:
ολα καλα και αγια δασκαλε..
μετρησατε ομως ποσες φορες μπηκαν αντιθετο ρευμα με οχηματα να ερχονται..καπου μερικα πραγματα (πρεπει να) εχουν ενα οριο..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version