!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Car Videos & Multimedia

<< < (201/299) > >>

mx5mk1:
Το βίντεο που ακολουθεί είναι ίσως ότι χειρότερο έχετε δει. Τόσο ασυνείδητος οδηγός νομίζω ότι απλά δεν υπάρχει. Σίγουρα επέζησε μετά από τα .... γυρίσματα κατά τύχη, το ίδιο και οι πεζοί και οι υπόλοιποι χρήστες του δρόμου.
Δείτε το με ήχο.
Ο άνθρωπος κάνει τόσες βλακείες μαζεμένες, τόσα επικίνδυνα πράγματα μαζί που από μια στιγμή και μετά γίνεται για γέλια και για κλάματα το θέαμα. Μακάρι να μην είχε πέσει στα χέρια του το αυτοκίνητο...

Τίτλος 1: Όταν η βλακεία δεν έχει όριο
Τίτλος 2: Ένα καλομεταχειρισμένο αυτοκίνητο και ένας ευσυνειδητος οδηγός
Τίτλος 3: Ο καμεραμαν που επέζησε από τους καπνούς καμμένου ελαστικού
Τίτλος 4: Αν δεν ήταν πινακίδα, τι θα μπορούσε να είναι?

..........χωρίς σχόλια..........

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LTiIboNgzKI&feature=player_embedded[/youtube]

philosopher:
Εμένα μου φαίνεται οτι το παει μια χαρά πάντως  :P
Φαντάζομαι οι ίδιοι χαρακτηρισμοί ισχύουν και για όποιον έχει κάνει έστω και μια φορά μια πλατεία ή ένα μπατιλίκι στο παρκινγκ στη Βάρκιζα γιατι και εκεί περνάνε περαστικοί και απλοί πολίτες που πάνε στη δουλειά τους ή στη παραλία και κάλιστα (βάζω και μένα μέσα) θα μπρούσαμε να έχουμε μαζέψει κανένα.
Αν εξαιρέσεις ένα σημείο που κάνει μια εντυπωσιακή προσπέραση ανάμεσα σε δυο διπλωμένος τα υπόλοιπα είναι λίγο ως πολύ "νορμάλ" δεδομένου οτι απο πίστες και εμείς πάσχουμε και νομίζω αρκετοί ταχουμε κάνει.
Προς θεού δε πιστέυω οτι είναι λύση ο δημόσιος δρόμος αλλά το συγκεκριμένο βίντεο (με μια δυο εξαιρέσεις) δε δείχνει και τίποτα υπερβολικό ή ξένο.

option-D:
Καλά, ο τύπος είναι επικίνδυνος και τρίβλακας αν και μιλάω τώρα ενώ είμαι στα ίδια χάλια με αυτόν..
Παρ' όλα αυτά είναι αρκετά εντυπωσιακός από το 2ο λεπτό και μετά.. Δυστυχώς...

racing nick:
τρελοκομειο ο τυπος . καλα το παει .

dimsabas:
Ο τύπος είναι δημόσιος κίνδυνος και δε νομίζω Νίκο ότι έχουμε πολλά κοινά μαζί του. Ακόμα κι ο Μάνος (που θεωρεί ότι είναι στα ίδια επίπεδα), να ξέρει ότι ο φίλος από τη Σλοβενία είναι μακράν... σε επικινδυνότητα και ρίσκα. Κι αυτό δεν είναι καλό σε καμία περίπτωση. Κρίμα, γιατί είναι απολαυστικότατος στην οδήγηση κι ιδιαίτερα ικανός. Ο τρόπος που δε σέβεται τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου και βάζει σε κίνδυνο τη ζωή τους είναι για δέσιμο.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version