!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Group buy MX5PARTS

<< < (12/12)

heavenandhell82:

--- Quote from: GENERAL on April 24, 2012, 09:59:49 AM ---
--- Quote from: heavenandhell82 on April 24, 2012, 09:10:32 AM ---Και εγώ ήθελα να σε ευχαριστήσω Χάρη....Μας έπαιξε πολύ δυνατά ο στρατηγός όπως του αρμόζει... :yeah:

--- End quote ---

Να εισαι καλα Βασιλη!!! Χαρα μου να βοηθαω οπου και αμα μπορω. Ελπιζω το φιλτρακι να μπηκε σωστα και να ειδες την μικρη διαφορα που περιμενες απο πριν.

ΥΓ. Η δευτερη  :-\ :-\ :-\ βολτα που καναμε σου αρεσε?

--- End quote ---

Πλάκα κάνεις????!!!!Μόνο μου άρεσε???Άντε μετά να οδηγήσεις stock NC!!!!Και για να καταλαβαίνουν και οι υπόλοιποι έκανα μια βόλτα τη μιατάρα του Χάρη...τπτ τρελό κανα δύο παντιλίκια κουλ (να δω το μπλοκέ) και κανα δυό ανοίγματα.(2ες κ 3ες...)
Τρένο (TGV) το λιγότερο που μπορώ να πω...είχε δίκιο ο Κωνος!!!!Ευχαριστώ και πάλι φίλε (ειδικά για αυτή τη βόλτα!!! :good:)...να σαι καλά να το χαίρεσαι... :yeah:

ΥΓ:ένα τσούπ νομίζω το έδωσε το φίλτρο...μια χαρά μπήκε το ξανατσέκαρα!!!

nikosmk1:
Παρέλαβα και εγώ σήμερα,αργοπορημενα λόγο δικού μου φταιξιματος.Ένα μεγάλο ευχαριστο Χάρη για την υπομονή του αλλά και τη βοήθεια του!

GENERAL:
Οποτε και με τον Νικο ολοι εχουν παρει αυτα που ηθελαν και μπορει εαν ειναι να κλειδωθει το θεμα.

Ευχαριστω και εγω απο την μερια μου οσα μελη ηταν στην παραγγελια και ζητω ενα μεγαλο συγνωμη σε κανα 2 ατομα που δυστυχως δεν μπορεσαν να "μπουν" και αυτοι στην ομαδικη αυτη παραγγελια!!!

Συντομα μπορει και να ξαναδημιουργηθει μια αναλογη κινηση οποτε ....stay tuned!!!! :exaclty:

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version