!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
charchon:
--- Quote from: dimsabas on January 07, 2013, 03:38:53 AM ---Πρώτον, σε ζηλεύω αφάνταστα που τέτοια εποχή έχεις βγει παγανιά για σπορ αμάξι με ένα ζεστό 10άρικο στην τσέπη. :giveheart: Όλη η Ελλάδα στα πόδια σου.
Δεύτερον, εσύ ήσουν που "δε θα μας απασχολούσες"; :llol:
--- End quote ---
Μεγαλη κουβεντα ειπες!!!!!
Δεκαρικο ζεστο στο χερι σημερα ειναι εισητηριο στον παραδεισο!! Ο φιλος μου που αγορασε το Corvette ,το πηρε 25800,00€ με 22000χλμ ΜΟΝΟ, και τελη 2013 πληρωμενα....αγρατζουνιστο , ποτε δεν ειχε βγει στη βροχη .....μιλαμε 5 ετων αμαξι και ειναι σαν να βγηκε απο το εργοστασιο.....
makrixeris:
και πως διαπίστωσε ότι δεν έχει βγει στην βροχή ΠΟΤΕ ?
jason#9:
--- Quote from: makrixeris on January 07, 2013, 09:10:38 AM ---και πως διαπίστωσε ότι δεν έχει βγει στην βροχή ΠΟΤΕ ?
--- End quote ---
ρε π@π@ρ@ Νικο μονο εσυ θα μπορουσες να το ρωτησεις αυτο....... :hilarious: :hilarious: :hilarious: :hilarious: :hilarious: :hilarious:
charchon:
--- Quote from: makrixeris on January 07, 2013, 09:10:38 AM ---και πως διαπίστωσε ότι δεν έχει βγει στην βροχή ΠΟΤΕ ?
--- End quote ---
To ρωτησε και του απαντησε...ειναι εγγονος του ΚΙΤ.
makrixeris:
--- Quote from: jason#9 on January 07, 2013, 09:27:52 AM ---
--- End quote ---
ρε π@π@ρ@ Νικο μονο εσυ θα μπορουσες να το ρωτησεις αυτο....... :hilarious: :hilarious: :hilarious: :hilarious: :hilarious: :hilarious:
--- End quote ---
γιατί ρε βλ@κ@ αφού το γράφει που θες να ξέρω εγώ τι λέει ο καθένας και τι ισχύει... μπορεί να έχει και την βενζίνη της μάνας του :P :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version