!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
iliasbak:
To rx8 το έχεις σκεφτεί καθόλου? Απο εμφάνιση και απο στήσιμο είναι άψογο, χώρους έχει αρκετούς για κουπέ αμάξι, σήμα, ασφάλεια, τεκμήριο για 1.300 . Αν δεν σε απασχολεί πολύ η κατανάλωση , γύρω στα 12-15 μέση , εγώ θα σου έλεγα να του ρίξεις καμια ματιά. Εννοείται ότι πρέπει να έχει συμπίεση πάνω απο 7 στους ρότορες και κοιτάς και οτιδήποτε άλλο θα κοίταγες σε ένα μεταχειρισμένο. Για δέυτερο αμάξι είναι πολύ καλή εναλλακτική κατά την γνώμη μου.
chrisalex:
Άντε Νίκο με το καλο το mini κ έναν καλο έλεγχο στο μπροστινό συστημα ;)
dimsabas:
Πρώτον, σε ζηλεύω αφάνταστα που τέτοια εποχή έχεις βγει παγανιά για σπορ αμάξι με ένα ζεστό 10άρικο στην τσέπη. :giveheart: Όλη η Ελλάδα στα πόδια σου.
Δεύτερον, εσύ ήσουν που "δε θα μας απασχολούσες"; :llol:
giannisnaoussa:
Ρε συ Νικο δεν παιρνεις ενα φτηνο μκ1 να του ριξεις πανω και 5κ για στησιμο ,φρενα κτλ και σου μενουν κ λεφτα ....
και αν θες κ αλλο χωρο βαλτου κ μια μπαγκαζιερα :P :P :P
alfie86:
Χεχε ρε Δημητρη αφου ψοφατε για τετοιες συζητησεις...Εξαλλου μ αρεσει ν ακουω γννωμες ;)...Το ρχ8 το ειχα σκεφτει αλλα το φοβαμαι για διαφορους λογους κ το απεκλεισα...Μαρκο κ το opc το σκεφτηκα κ ακομα δν το χω αποκλεισει αλλα ειναι αρκετα αγριο οπτικα για τα γουστα μου...Γιαννη(χρονια σου πολλα κιολας) δεν θελω να μπλεξω με καμπριο διθεσιο ΠΑΛΙ!!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version