!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (190/487) > >>

ELTASSOS:

--- Quote from: alfie86 on January 06, 2013, 09:25:06 PM --- ..Απλα για να ειναι τοσο best seller κατι καλο θα εχει...Λεω τωρα..

--- End quote ---

μουρη εχει ρετρο και καλα...η κορη μου και οι συμμαθητριες της το γουσταραν στην β λυκειου....

alfie86:
Επιπλεον τα s3 ειναι φορτωμενα με παρα πολλα χιλιομετρα και επισης υπαρχουν ελαχιστα μαμα...

Liakos:
Οποιος οδηγαει ενα mini, ενα miata κ γενικα οποιοδηποτε αλλο αυτοκινητο κ μετα γραφει οτι εχει το handling ενος καρτ τοτε
1/ δεν εχει οδηγησει ποτε καρτ
ή
2/ λεει μαλακιες

:)

alfie86:
Δν διαφωνω ρε συ και φυσικα δεν θεωρω οτι ειναι καρτ..Εγω οταν το λενε αυτο το παιρνω οτι στριβει πολυ καλα..

jSkyline:
Oντως στριβει πολυ καλα, οντως ειναι δυνατο, και ναι είναι πανεμορφο! Μεχρι εκει...

Φιλο μηχανικο έχεις ?! Η λεξη αξιοπιστία ειναι αγνωστη στα ΜΙΝΙ. Το κιβωτιο ειναι στανταρ, τα ηλεκτρικα επισης εχουν μικρα θεματακια.

Για μενα ομως αυτο που πραγματικα με ξενερωσε ειναι ενα προσφατο γεγονος που συνεβη σε Μινι καμπριο, που ειχε φιλη μου, αφου στους 3 μηνες αλλαξαν δισκο πλατο, το οποιο και πληρωσαν, ειμαι 100% σιγουρος οτι αλλαξαν κιβωτιο, γιατι για δισκοπλατο δεν στο κρατανε 1 βδομαδα συνεργειο...Το αμαξι ηταν 9 μηνων και πηρε ΦΩΤΙΑ! Καποιο ηλεκτρικο βραχυκυκλωμα στο μηχανισμο της κουκουλας, αποτελεσμα εκτος απο μισο αμαξι καμμενο, πηρε μαζι του μια βαλιτσα με ρουχα, ενα Macbook και μερικες τσαντες και γοβες! Αφου εγινε ενας μικρος πανικος, αυτη την εβδομαδα περιμενουν το καινουργιο τους, βεβαια εγω στην περιπτωση τους θα ζητουσα να μου καλυψουν και ολες τις αλλες ζημιες, οχι μονο το αμαξι. Μην φανταστει κανεις οτι το καμπριο είχε δουλεψει και ιδιαιτερα, μιας και εχει μια βλακεια που δειχνει το ποσες ωρες η οροφη παρεμενει ανοιχτη, ηταν ελαχιστες. Τουλαχιστον εξοργιστικο αυτο που συνεβη. Και οσο περιμεναν το πορισμα της ασφαλιστικης, αποφασισαν να αγορασουν και ενα Polo diesel και καλα επειδη θα είναι αξιοπιστο, ενταξει ναι το πιστευω οτι φωτια δεν θα παρει! Με μια λεξη..."γυναικες"!!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version