!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
Reverant:
Το τελευταίο που έχει και torque vectoring μάλλον καλό είναι.
dimsabas:
Οδηγικά ήταν αμαξάρα. Πολύ ευχάριστο και ρυθμίσιμο. Κουκλί και μοδάτο. Σε αξιοπιστία δεν έχει αποσπάσει τα κολακευτικότερα σχόλια, αλλά αν το δικό σου έχει όντως 35Κ χλμ, δε βλέπω το λόγο να φοβάσαι. Άλλωστε, τα προβλήματα αφορούσαν κυρίως τα πρώτα μοντέλα (2001), ενώ το δικό σου είναι από τα τελευταία, λίγο πριν αλλάξει το μοντέλο. Το λογικό λοιπόν είναι ότι θα έχουν διορθωθεί τα προβλήματα νεότητας.
mitsos husky:
Για κανα tt coupe δεν το συζητας?
Δεν μπορω να βαλω λινκ γιατι ειμαι απο ενα σκατο ταμπλετ,αλλα υπαρχουν r 56 στα λευτα που λες
jason#9:
--- Quote from: ELTASSOS on January 06, 2013, 08:33:41 PM ---αν σε καλυπτει η αναρτηση του να δεις... :gl:
τοχε δει φιλος και μου ειπε οτι ηταν κατσικι-κουραστικο, και πηγε καρφι σε Α3 2Τ σπορτμπακ...δεν εχω ομως προσωπικη γνωμη. Βεβαια, εσυ εισαι πιτσιρικας, και μαλλον δεν εχεις θεμα...αλλα δοκιμασε το σε διαφορα οδοστρωματα και οχι Αο-Εο, αλλα στα κατσαρα.
--- End quote ---
+1 :good: με Ελτασσο.Φιλαρακι καλο ..πηγαιναμε μαζι σχολειο με ειχε παρει να το δουμε το 2009...Μετα απο 30ωρα οδηγηση επεσε ακυρο μεγαλο και πηρε Α3 1.8τ.. :clap:
alfie86:
Δημητρη το χει ενας οικογενειακος φιλος,ατρακαριστο και χωρις κανενα προβλημα και το πηγαινει για σερβισ στον Σπανο...Θα παω αυριο να το δω..Μου χει πει οτι δεν εχει κανενα προβλημα..Επισης την ψαχνω με αυτο γτ εχει πολυ λιγα χιλιομετρα παροτι ειναι λιγο παλιο σε χρονολογια..Τεσπα ελπιζω να ειναι οκ...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version