!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
jSkyline:
--- Quote from: king of the road on January 04, 2013, 10:41:27 AM ---
γ) στη θέση τους θα έπαιρνα κάτι τέτοιο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3181363/
--- End quote ---
Θεεεε μου !!! Πιο σιχαμενο αμαξι δεν θα μπορουσα να δω οταν ανοιξα το Link!!!
Αυτο με τα χαμηλα τελη κυκλοφοριας στα νεα αμαξια δεν προκειται να το ακουμπησουν, γιατι με αυτο τον τροπο πειθουν το καθενα να κανει το σκ@το του παξιμαδι και να δωσει και το τελευταιο του € για να αγορασει αμαξι! Το οφελος φυσικα το αποκομίζονται οι αυτοκινητοβιομηχανίες και οι μεγαλέμποροι αυτ/των.
Οτι μπορει να σκισουν και τα 1800 ειναι πιθανο σεναριο, αλλα μετα θα εκτοξευσουν και τα εισιτήρια στα ΜΜΕ οποτε αφου θα σε σκιζουν με τον ενα η τον αλλο τροπο, παλι θα προσπαθησεις να εχεις ενα αυτοκινητο! Μιλαμε για οργανωμενο σχεδιο μαζικης οικονομικης καταστροφης :P
alfie86:
Ο αντικαστατης του μιχου βρεθηκε και ειναι ενα κοκκινο mini cooper s του 2005 με πανοραμικη οροφη και 35000 χιλιομετρα...Να πω οτι ολο το τριημερο επεσαν απειρα τηλ και εγιναν πολλες σκεψεις για το τι αμαξι θα με ικανοποιουσε και τελικα δεν αντισταθηκα στο μινι....Ενα αμαξι το οποιο ανεκαθεν με τραβουσε κ επιθυμουσα...Να πω οτι δεν το χω παρει ακομα αλλα ειμαστε κοντα...Η τιμη του αν το παρω τελικα θα ειναι 8700 την οποια θεωρω πολυ καλη για τετοιο αμαξι και την κατασταση του...Ευχηθειτε μου καλη τυχη :gl:
mitsos husky:
Το προηγουμενο με τον κομπρεσσορα?Αν ναι πιστευω θα ταν καλυτερα να ψαξεις για το μεταγενεστερο μοντελο.Καλη τυχη!
ELTASSOS:
αν σε καλυπτει η αναρτηση του να δεις... :gl:
τοχε δει φιλος και μου ειπε οτι ηταν κατσικι-κουραστικο, και πηγε καρφι σε Α3 2Τ σπορτμπακ...δεν εχω ομως προσωπικη γνωμη. Βεβαια, εσυ εισαι πιτσιρικας, και μαλλον δεν εχεις θεμα...αλλα δοκιμασε το σε διαφορα οδοστρωματα και οχι Αο-Εο, αλλα στα κατσαρα.
alfie86:
Γτ τι παιζει με το προηγουμενο με τον κομπρεσορα?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version