!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
nmwisima:
--- Quote from: alfie86 on January 04, 2013, 10:42:08 AM ---Δυστυχως εχει δικιο ο Μανος :(...Και να συμπληρωσω για τα diesel οτι επειδη ολοι στρεφονται στην αγορα τους θα φτασει και το πετρελαιο στον Θεο..Ηδη υπαρχει μια φημη το διαβασα εχθες σε ενα site..
--- End quote ---
Ε, άμα υπάρχει μια φήμη που διάβασες σε ένα site, αλήθεια θα είναι...
thanos:
Καλημέρα.Θα ήθελα την βοήθεια σας.Έχουμε ένα rav4 του 2004 το οποιο έχει 150000 χλμ.Μου λένε ότι χρειάζεται μεγάλο σέρβις τώρα και φρένα.Δηλαδή μου το κοστολόγισαν 450 ευρώ το σέρβις χωρίς να υπολογίζουμε τα φρένα.Έχετε να προτείνετε κάτι για κάποιο συνεργείο?Η τιμή δεν είναι πολύ μεγάλη ή εμένα μου φαίνεται..?
Στέλιος - fess:
Επειδή είχα κι εγώ ένα, η τιμή είναι τραγική...
Εκτός αν θέλει πάάάρα πολλά πράγματα (όπως βαλβολίνες σε κιβώτα - διαφορικά κλπ.)
Πάρε προσφορά και από αλλού. Που μένεις;
thanos:
Μενίδι μένω στέλιο..
achilles:
--- Quote from: nmwisima on January 04, 2013, 11:56:47 AM ---
--- Quote from: alfie86 on January 04, 2013, 10:42:08 AM ---Δυστυχως εχει δικιο ο Μανος :(...Και να συμπληρωσω για τα diesel οτι επειδη ολοι στρεφονται στην αγορα τους θα φτασει και το πετρελαιο στον Θεο..Ηδη υπαρχει μια φημη το διαβασα εχθες σε ενα site..
--- End quote ---
Ε, άμα υπάρχει μια φήμη που διάβασες σε ένα site, αλήθεια θα είναι...
--- End quote ---
Αν το κάνουν αυτό πέρα ότι θα πλήξουν mercedes BMW που μέχρις στιγμής είναι στο απυρόβλητο, για τα mx5 δεν το σχολιάζω όταν το αγόρασα είχα υπόψην την παραπάνω πιθανότητα, θα πλήξουν το μεγαλύτερο κομάτι των οικογενειακών, από modeo, vectra ως avensis mazda 6 ως και laguna, 407 που κατέχουν δοκιμαζόμενοι μικρομεσαίοι οικογενειάρχες άρα τον δεκέμβριο του 2013 όχι 100.000 πινακίδες αλλά 400.000 πινακίδες θα παραδοθούν στις ΔΟΥ, το πιθανότερο σενάριο για μένα είναι ή αύξηση στα τέλη που υπολογίζονται με ρύπους και είναι πρόκληση σε σχέση με αυτά που καταβάλονται με τα κυβικά ή κατάργηση των τελών και 10-15 λεπτα πάνω τα καύσιμα, μόνο έτσι θα πάρουν χρήματα οι μπουμπούνες.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version