!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (178/487) > >>

thanos:
Σωστό ανάλογα με την χρήση που το θέλεις.Πχ εγώ σήμερα πήγα καρτόδρομο για ντριφτ και η υποστροφή-μούτρα ήταν απίστευτα,μάλιστα σε μια στροφή μάζεψα κάτι λάστιχα.Αυτό μπορεί να αλλάξει με το στήσιμο ή πάντα θα έχει αυτήν την τάση?

Liakos:
To πιο πιθανο ειναι οτι το προβλημα βρισκεται μεταξυ του τιμονιου κ του καθισματος του οδηγου...  :P

Στις πρωτες σου επισκεψεις καλο θα ηταν να εχεις για παρεα καποιον που (πραγματικα) το κατεχει.

Βεβαιως με τις αναλογες επεμβασεις σε ευθυγραμμιση, ελαστικα, αντιστρεπτικες, ελατηρια, αμορτισερ κλπ μπορεις να αλλαξεις σημαντικα τη συμπεριφορα του αυτοκινητου σου.

thanos:
Καλά ηλία ότι θέλει δουλειά είναι σίγουρο,αλλά αφού υπάρχει διάθεση πιστεύω θα το βρω σιγά σιγά και στην οδήγηση και στις αλλάγες που πρέπει να κάνω για να το φέρω στα μέτρα μ.. :yeah:
Έτσι και αλλιώς αφορμή για πίστα ψάχνω  :finger: :P

gabi_haros:
Πάντως μπατσόχαρο infinity και την El tasos πλήρωνα για να τους γνωρίσω.
Μιλάμε κάθε ποστ τους μισό κιλό ελάφρωμα (Σάμπα είσαι εδώ;) από τα δάκρυα λόγω του γέλιου που ρίχνω.
 :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:

achilles:

--- Quote from: Liakos on January 02, 2013, 11:29:42 PM ---
--- Quote from: koli on January 02, 2013, 09:35:30 PM ---σε συμπεριφορα θα μπορουσα να πω περιπου σαν του μχ. (ποτε δε πεταει μουτρα, λιγο πιο απολυτο)

--- End quote ---

Περιεργο. ΝΒ κ NC (δεν εχω οδηγησει ΝΑ) ειναι στημενα για να αντιδρουν ελαφρως υποστροφικα στο οριο.

--- End quote ---

Σε εμένα και έτσι όπως οδηγώ το MX5 με φαίνετε αρκετά πιο υποστροφικό από το rx8, θα έλεγα και αρκετά από τα rallye που είχα, δεν έχω δει - ψαχτεί με την ευθυγράμμιση,οι πιέσεις όταν το αγόρασα, ο πρώην είχε 2,2 παντού και επειδή κοπάναγε υπερβολικά για τα γούστα μου (koni κίτρινα HR -3cm) τα μπροστά τα κατέβασα στα 2 μπαρ λέτε, για αυτό να βγάζει την μουσούδα του λίγο παραπάνω από όσο θα ήθελα;

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version