!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
achilles:
--- Quote from: alfie86 on January 02, 2013, 08:49:34 AM ---Ρε Ηλια αυτο ειναι διλιτρο...Τεσπα επειδη μολις γυρισα απο τροχαιο δεν με ενδιαφερει τπτ αλλο απο το οτι ειμαι ζωντανος...Η μουρη μου εγινε λες και πλακωθηκα με το ζαμπιδη αλλα κατα τα αλλα ολα οκ..
--- End quote ---
Ω ρε παιδί μου μέρες που είναι, αυτό που μετράει είναι ότι εσύ είσαι καλά, περαστικά...
dimsabas:
Τι λες τώρα; Η μούρη σου ή του αυτοκινήτου έγινε έτσι; Χτύπησε κανείς σοβαρά; Περαστικά...
Reverant:
Επίσης μιας και αναφέρθηκε, οι πολλαπλασιαστές στα RX-8 είναι αναλώσιμοι. Και μην μου πείτε για σωστή συντήρηση...οι πολλαπλασιαστές σε ένα αυτοκίνητο πρέπει να αντέχουν minimum 150.000χλμ/15 χρόνια.
achilles:
--- Quote from: Reverant on January 02, 2013, 10:46:50 AM ---Επίσης μιας και αναφέρθηκε, οι πολλαπλασιαστές στα RX-8 είναι αναλώσιμοι. Και μην μου πείτε για σωστή συντήρηση...οι πολλαπλασιαστές σε ένα αυτοκίνητο πρέπει να αντέχουν minimum 150.000χλμ/15 χρόνια.
--- End quote ---
Δεν σε καταλαβαίνω (τι δεν καταλαβαίνεις;; Σαλονικιός γαρ) λες ότι πρέπει να αντέχουν 150.000/15 χρόνια ή ότι είναι όντως αναλώσιμοι γιατί π.χ στα clioII, ibiza, polo κ.τ.λ. βραχυκυκλώνουν αβέρτα.
Δάσκαλε το παληκάρι ενοει το MX5.
Περί σύγκρισης ομορφιάς τώρα, προσωπικά το καλοκαίρι θα ήθελα γκομενίτσα το MX5 και τις άλλες τρεις εποχές γυναίκα το rx8. Ξέχασα στα συν του ΜΧ5 η ευελιξία και η ορατότητα του.... ναι και είμαι 1.81 για να παρκάρω το rx8 έριχνα καντήλια, πίσω δεν βλέπεις τίποτα, τον όγκο του άργησα να τον συνηθήσω και οι 18άρες ΟΕΜ ζάντες βρίσκανε με το παραμικρό.
Reverant:
Το ότι σε μερικά αμάξια οι πολλαπλασιαστές είναι ΓΤΠ δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να αντέχουν.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version