!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
alfie86:
Αυτο ειναι το θεμα Τασο..Οτι την πισω κινηση δεν την εχω ξεπερασει και δεν προκειται απ οτι φαινεται..Ολα αυτα τα μειον που ειπες τα εχω υποψιν αλλα οπως εχω πει στην αρχη το αμαξι θα το κινω καθε 10ημερο ή αντε καθε Σ/Κ..Βασικα μιλωντας με κατοχους 8αριου θεωρω οτι ειναι λιγο παρεξηγημενο αμαξι επειδη επεσε σε χερια τα οποια δεν ηξεραν τι επαιρναν και τις ιδιαιτεροτητες του...Βασικα το μοτερ δεν θα το ελεγα προβληματικο αλλα ιδιαιτερο!!Δεν ξερω δεν βλεπω να υπαρχει κατι αλλο σε αυτα που ζηταω..Εξαλλου αν ολα πανε καλα θα το πουλησω το μιχο οποτε θα εχω ρευστο στα χερια μου για να διαπραγματευτω καλυτερα ελπιζω..
xenos:
--- Quote from: alfie86 on January 01, 2013, 03:32:33 PM ---Σημειωση δεν το βαζω πιστα το αμαξι ποτε και γενικα δεν το πιεζω ιδιαιτερα..Θα ελεγα ειμαι πιο πολυ ηρεμος οδηγος και συγκρατημενος..
--- End quote ---
--- Quote from: alfie86 on January 01, 2013, 04:11:42 PM ---Γιατι θελω παραπανω χωρους και λιγη δυναμη επιπλεον..
--- End quote ---
Το να πάρεις πλέον ένα rx στις τιμές που έχουν φτάσει είναι οκ αν κάνεις λίγα χλμ. Δλδ και να χάσεις το 50% αφού έχεις δώσει 7-8κ, τι έγινε? ::-
Εγώ χαλαρά θα είχα πάρει ένα rx αν η κατανάλωση ήταν εντός λογικών επιπέδων. Πισωκίνητο με άριστο στήσιμο, γρήγορο και με χώρους = εγγυημένο αποτέλεσμα.
alfie86:
Βασικα Ξενοφων να πω και το εξης...Το αμαξι, για μενα φυσικα, ειναι κα#λα :yeah:...Παντα το χαζευα απλα με οσα ακουγονταν δεν εμπαινα καν στον κοπο να το κοιταξω..Πλεον επειδη τα πραγματα μου πανε καλυτερα στη δουλεια και εχω μια μεγαλυτερη ανεση,συν οτι θα ειναι weekend αμαξι,συν οτι ειμαι και ελευθερο παιδι και ωραιο :moutza:,ειπα να κανω την κινηση :gl:...
iNFiNiTy:
Ξαναζεσταμένο φαγητό είναι το rx8.
Αν θέλεις να κάνεις την κίνηση, κάνε τη σωστή: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/440657/
alfie86:
Ρε συ infinity τι μαουνα ειναι αυτο?Πολυ μεγαλιστικο δεν μ αρεσει καθολου...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version