!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
dimsabas:
Αν είσαι ήρεμος και συγκρατημένος οδηγός και κάνεις μόνο κάποια χιλιόμετρα στην εθνική κάθε ΣΚ, το λογικό είναι να πάρεις ένα ντιζελάκι ή μία απεριορίστων διαδρομών στον Προαστιακό. :exaclty:
Αλλά επειδή θες σπορ όχημα και χώρους, μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου με το 8άρι. Έχεις οδηγήσει κάποιο;
ΥΓ. Όσο άψογο κι αν είναι το συγκεκριμένο της αγγελίας, ο τύπος ζει εκτός ελληνικής πραγματικότητας 2013.
alfie86:
Δυστυχως Δημητρη δεν εχω οδηγησει καποιο..Απλα τα χαζευω :giveheart:...Καλα εννοειται οτι ζει εκτος πραγματικοτητας αν και να πω την αληθεια η κανονικη του τιμη αυτη θα πρεπει να ειναι..Αλλο που η οικονομια εχει παει κατα διαολου...
heavenandhell82:
To 2003 που πρωτοκυκλοφόρησε αν δεν κανω λάθος,το πήρε "εταιρικό" ένας κολλητός που σπουδάζαμε μαζί...τότε βέβαια η βενζίνη ήταν τσάμπα (γύρω στο 0.80 με 0.90 πρέπει να έπαιζε...)
cosmo-full extra...ακόμα θυμάμαι το ταμπελάκι στην αρίστερή πλευρά της κονσόλας που έγραφε για τσεκ λαδιών καθε 2 γεμίσματα κάτι που μας είχει κανει εντύπωση μη γνωρίζοντας τότε τον wankel...
Μόλις το αυτοκίνητο στρωθηκε καλά και σωστά αρρωστήσαμε και οι δύο...έχει απίστευτο στήσιμό,τιμόνι,θέση οδήγησης (όχι ότι το nc υστερεί),αρκετό παραπάνω γκάζι σε σχέση με nc 1.8 stock και όλα τα ηλεκτρονικά να σε προστατεύουν (DSC,ESP,κλπ), τα οποία αν αφαίρεθούν γίνεται πολύ παιχνιδιάρικό αλλά και πολύ επικύνδυνο...χώρους αυστηρά για 4 ατόμα...οι πίσω δεν κάθονται τέλεια άλλα παλεύεται ακόμα και 4ωρο ταξίδι...τωρα αν είσαι πάνω απο 1.80 δεν καθεσαι άνετα πίσω...
έχουμε γράψει πανω από 50Κ ΚΜ (απο το 2003 μέχρι το 2006) με το συγκεκριμένο μοτέρ χωρίς κανένα πρόβλημα...
το αύτοκίνητο φύσικά ζει και βασιλεύει αλλά ο κολλητός δεν το πολύχρησιμοποίεί...καταραμένη κρίση...
θυμάμαι τότε ήθελε 50-60 ευρώ για να γεμίσει τώρα θα θέλει κανα 120....
οταν αγόρασα το nc πριν απο 3 χρόνια (ήθελα απέλπισμένα,και ακόμα θέλω,ενα cosmo)αλλά τελικά για καθημερινό αυτόκίνητο το nc είναι καλύτερο...στην κίνηση/ακίνησία της αθήνας η κατανάλωση του εκτοξεύεται...
θυμάμαι χαρακτηριστικό κυνηγι στην διαδρομή Αρτα - Γιάννενα με SLK 250,το οποίο ταπεινώθηκε στην στροφοδιαδρομή και ακολουθούσε με απόσταση χωρίς να πιέζει την τύχη του...
Για μένα το rx είναι απίστευτο...το "πρόβλημα" είναι ότι έχει απίστευτο ήχο και συνέχεια θες να το σκίζεις για να ακούς το μότερ με συνεπεια να μαμάς την κατανάλωση...όποιος μπορείς να συγκρατηθεί και να μην το σκίζει είναι θεός :clap: :clap:...στην εθνική με εκτή και χαμηλες στροφές κατεβαίνει αρκετά η κατανάλωση αλλα όχι τόσο όσο ένα τουρμπάτο 200+ ιππών...
Δεν το μετάνιωσα που πήρα το nc άλλα κάνω και εγω πολλές φορές τις σκέψεις του νικόλα... :P :P κυρίως γιατί δεν γραφω πολλά km με το nc...περίπου 4,5Κ ανα έτος... go for it dude :yeah: :yeah:
alfie86:
I will go for it ασυζητητί :yeah:.....
ELTASSOS:
--- Quote from: alfie86 on January 01, 2013, 06:28:13 PM ---I will go for it ασυζητητί :yeah:.....
--- End quote ---
εισαι αποφασισμενος ?....εισαι σιγουρος..?
μιλαμε για ενα μοτερ που δεν θα ξαναβγει (μαλλον), ισως προβληματικο, ενα μοντελλο καταργημενο, με πολλους ρυπους (ποτε δεν ξερεις πως θα ξυπνησουν στο ΥΠ-ΟΙΚΟΝ), ακριβη συντηρηση σε περιπτωση στραβης. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕΙΚΤΗ ασφαλεια...και το παντρευεσαι για παντα.
Την αξια του οταν το γκαζωνεις (πολλααα λιτρα βενζινης) δεν την αμφισβητει κανενας, αλλα... αλλα... αλλα...
Αυτοι ηταν οι ενδοιασμοι μου, οταν μου προτειναν ανταλλαγη RX8 με το NC μου (ημουν στη θεση σου, δηλαδη), και το απερριψα. (βεβαια εγω δεν ειχα θεμα χωρων και η δυναμη ηταν καλουτσικη στα 160 αλογα). Αν δεν ανεβαζες ζωηρα στροφες (και να καψεις) δεν ηταν κατι ιδιαιτερο απο δυναμη. (αγχωτικο για καθε μερα)
Κατ' εμε, αφου η ΝΙΣΕΚΟ σου δεν σε καλυπτει πλεον, οπως λες, να κυτταζες & AUDI QUATTRO TT COUPE με 225 αλογα απειραχτη μοτερικα μαμα....
Δεν χανεις τιποτα να τσεκαρεις, και οποτε θελεις, τη δινεις σε λογικη τιμη...(λεμε τωρα)
ναι η ΤΤ εχει δυναμη, ναι κραταει, ναι ειναι ανετη, ναι εχει χωρους (στριμωγμενα πισω, αλλα αν τα ριξεις κανεις μετακομιση), οικονομικη στην καταναλωση και οικονομικα σερβις εκτος α.πειας, αλλααααα στις στροφες θα σου λειψει η Νισεκο σου...εκει μονο, και σε καμμια "αλητεια" δηλαδη.
Με την προυποθεση οτι εχεις ξεπερασει το συνδρομο RWD...(που δεν νομιζω)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version