!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
alfie86:
Ωραιο το civic αλλα το διλιτρο :yeah:...Γιαννη εχεις δικιο αλλα αν ειναι να το παρω και να μου φαει τη ζωη που οντως μια την εχω τοτε αστο χαχαχα...
alfie86:
Μπαα δυο ιταλικα εχω αλλαξει προς το παρον δεν ξαναπαω προς τα κει..Ισως για την giullieta αλλα ειναι πανακριβη...Οπως και να χει θα το ψαξω για το rx8 δεν θα παραδοθω ετσι ευκολα χαχα...Παντως τον μιχο θα τον δωσω λιαν συντομως...Το καλυτερο θα ηταν μια ανταλλαγη βεβαια..Τεσπα ευχαριστω ολους για τις συμβουλες παιδες :good:...
thodoris_k:
Να μια ακομα προταση:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2620333/
Πρεπει να παραβλεψεις βεβαια οτι ειναι τελειως ψοφιο κατα τ'αλλα αψογο. Το προηγουμενο μου αυτοκινητο, κ πολυ φιλοτιμο κατα την αποψη μου. Χωρους οσους (φανταζομαι) χρειαζεσαι, πολυ καλη συμπεριφορα, οικονομικοτατο κ πολυ καλο ταξιδι! Αλλα ξαναλεω αν θες οπωσδηποτε παραπανω δυναμη κανε οτι δεν το ειδες!!
alfie86:
Θοδωρη να σαι καλα για την προταση και ειμαι βεβαιος οτι θα ειναι πολυ καλο..Αλλα ψαχνω για κατι δυνατοτερο και στην προκειμενη φαση εχω κολλησει με το 8αρι..Λοιπον μιλησα με ενα παλικαρι απο το club των rx8 και πουλαει ενα challenge του 08 με 37000 χιλ και μου ειπε οτι η συντηρηση του ειναι πολυ λογικη..Συγκεκριμενα θελει αλλαγη λαδιων καθε 5-7 χιλιαδες χιλ και καθε δευτερη αλλαγη λαδιων θελει αλλαγη μπουζι..Εμενα μου φαινεται νορμαλ σε σχεση με οσα ακουγονται..Η συμπιεση ειναι πανω απο 8 και στους δυο ροτορες..
SchumiMx5:
Μην πάρεις challenge.
--- Quote from: charchon on December 31, 2012, 07:50:01 PM ---Συμφωνω....η αισθηση του ειναι καλυτερη απο το μιατα σε ολα, τιμονι, φρενα,γκαζι, φοβερα ισοροπημενο...αλλα το μοτερ ειναι αχωνευτο....εχει ομως τρελο ηχο!!!!
--- End quote ---
Αυτό δεν ισχύει.Εχει πολύ ωραία αίσθηση αλλά miata δεν είναι.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version