!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
option-D:
Καμιά φωτογραφία δεν έβγαλες; Το εσωτερικό της είναι όντως αρκετά σπορ.. Υπάρχει ένα θεϊκό σαλόνι, μαύρο δέρμα με κόκκινη ραφή και αυτά τα ημιμπάκετ τα καινούρια.. Κι εξωτερικά είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες Α (ακόμα και τις Β δηλαδή)..
NiTse:
Έβγαλα 5-6 από το κινητό, θα προσπαθήσω να τις ανεβάσω αν και δεν το χω πολύ. Αυτό το εσωτερικό που περιγράφεις είχε και αυτό που μου έδωσαν.
alfie86:
Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση και να ακουσω τις αποψεις σας μιας και ειστε πιο γνωστες σε αυτα τα θεματα..Λοιπον εχουμε και λεμε..Το mx5 πλεον το κινώ καθε 10 μερες ή στην καλυτερη καθε Σ/Κ!!Μου εχει μπει το μικροβιο να το δωσω για διαφορους λογους..Οι πιο σημαντικοι ειναι οτι δεν με βολευει πλεον πολυ και οτι θα ηθελα λιγους χορους και γκαζι παραπανω..Μου εχει κολλησει τελευταια το rx8 που θεωρω οτι συνδυαζει αυτα που θελω..Ξερω και εχω ακουσει οτι καιει τα αντερα του ομως!Οποτε για την εποχη ισως ειναι ασυμφορη επιλογη..Ομως θα το κινω καθε 10ημερο ή Σ/Κ...Επισης το αμαξι εχει την οδηγικη απολαυση που σου προσφερει το μουχουδι ή εστω ενα μερος αυτης?Ελπιζω να μν σας κουρασα αλλα θα ηθελα τις γνωμες σας οποιες κ αν ειναι αυτες..
jSkyline:
Οταν πηρα το ΜΧ εναλλακτικα σκεφτομουν την αγορα ενος καινουργιου RX8, οποτε τα ειχα παρει και τα 2 για Test Drive το ενα μετα το αλλο. NC δεν σκεφτομουν ουτε και ηθελα να παρω, αλλα το οδηγησα ετσι για το καλο αμεσως μετα το RX. Μια λεξη θα σου πω...Ξενερα! Οταν περνας απο το ενα στο αλλο απλα ξενερωνεις, το ΜΧ σε γκαζι μπορει να μην υστερει παρα πολυ, αλλα σε αισθηση η διαφορα ειναι τεραστια...
Προσωπικα το RX μου αρεσει παρα πολυ, ειναι ασυμφορο αλλα τα σπαει! Παντως υπαρχει και μελος που εχει RX και ΝΑ οποτε ειναι ο καταλληλοτερος να σου απαντησει. Ισως και ο μονος που να αξιζει η γνωμη του, γιατι ολοι οι αλλοι κρατα το ΜΧ, ακομα και εγω το ιδιο πιστευω και ας εκτιμω τοσο πολυ το RX
SchumiMx5:
Δεν παίρνεις rx8 για τα 241hp του,ουτε για ευθείες.Το αμάξι είναι φοβερό σε αίσθηση και σε απόδοση στις στροφές.Επίσης έχει ένα από τα καλύτερα συστήματα πέδησης σε αυτοκίνητα παραγωγής,αν θυμάμαι καλά στους 4Τ είχαν κάνει το 2ο καλύτερο 100-0 από όσα αυτοκίνητα είχαν τεστάρει μέχρι τότε.Επίσης ήταν πολύ ωραίο (οδήγησα για λίγο βέβαια),το rx8 με BC :exaclty:.
Τώρα το rx8 που οδηγούσα για κανά 10ήμερο,ο φίλος που το είχε έκανε ότι έλεγε η mazda(service κλπ) και δεν έδινε καμιά ιδιαίτερη προσοχή περαιτέρω.(σήμερα έχει κοντά στις 120κ χλμ χωρίς πρόβλημα).Το rx8 με τις BC που το έχει ''ψείρας" καιτ ο προσέχει σα τα μάτια του....άλλαξε μοτέρ στις 38κ χλμ :-[ Τέλος να ξέρεις τα αναλώσιμα του είναι πανάκριβα :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version