!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
sebastian:
teopoulos,dimsabas και SIMOS ευχαριστω παιδια για τη βοηθεια σας :good: Γρηγορη και εγκυρη ενημερωση :exaclty:
Akina_DownHill:
Και ο Jdm ειχε e30 πριν παρει το μιατα κατσε να του πω να γραψει κανα 2 κουβεντες,οπως μονο αυτος ξερει :P
Mendeleev:
--- Quote from: spoumi on December 28, 2012, 04:56:42 PM ---Ένας φίλος είναι μεταξύ opel astra diesel 1.3 και citroen c4 diesel με τα 110 άλογα. Έχει κανείς εμπειρία με κάποιο από τα δύο αμάξια? Ποιο να προτιμήσει και γιατί?
--- End quote ---
Το καλοκαίρι έψαχνα για οικογενειακό και τα είδα και τα δυο. Το c4 νομίζω ότι προσφέρει περισσότερα, έχει φοβερό εξοπλισμό. Στα μείον η αξιοπιστια. Στο οπελ πιστεύω ότι ο κινητήρας δεν αρκεί(είναι ο ίδιος που κινεί κ τα corsa, punto,...)
Konstantinos:
Δεν τυγχάνω φαν της Μέρκας, ιδίως της Α-Class, αλλά μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα από την καινούργια. Το τετραγωνισμένο καλούπι της A-Class μπήκε στη πρέσσα και έγινε φάση scirocco. Έχουν το ίδιο σχεδιαστικό προφίλ και coupe φιλοσοφία. Μου δόθηκε η ευκαιρία να την περιεργαστώ σε ένα αεροδρόμιο του εξωτερικού που τη λανσάρανε στο χρώμα Cirrus White. Εικόνες από το εσωτερικό της δεν πρόλαβα να βγάλω, λόγω της βιαστικής μου αναχώρησης. Καθισματάρες, τιμόνι, διακόπτες, πανοραμική οροφή, όλα βρωμούσαν ποιότητα και κυρίλα. Στις εικόνες η A250 AMG Package. Έρωτας σκέτος.
NiTse:
Εγώ κέρδισα σε ένα διαγωνισμό του alpha τριήμερο test drive με μια Α klass 200 με amg πακέτο αυτόματη , ηλιοροφή, ξενον κτλ γενικά φουλ έξτρα. Οι εντυπώσεις μου ήταν στο σύνολό τους θετικές. Κατ' αρχήν είναι μια μερσεντες που όντας 32 χρονών θα σκεφτόμουν να αγοράσω. Θετική εντύπωση από το 7αρι αυτόματο κιβώτιο και από τον κινητήρα με τα 156 άλογα. Βέβαια δεν είχα άλλη εμπειρία στο παρελθόν από αυτόματα κιβώτια αλλά σε μελλοντική αγορά οικογενειακού ή τέλως πάντων πιο maistream αυτοκινήτου από το μιατα θα το σκεφθώ πολύ σοβαρά. Εμφανισιακά με το amg πακέτο με κάλυψε απόλυτα ενώ χωρίς αυτό είναι αρκετά πιο ουδέτερη και αδιάφορη ενώ το εσωτερικό της με το μονοκόμματα καθίσματα ήταν ένα από τα καλύτερα που έχω μπει. Μοναδικό μείον η πραγματικά άθλια ορατότητα προς τα πίσω. Γενικά έχει αρκετό ενδιαφέρον να μπαίνεις από το μιατα σε κάτι τόσο καλά εξοπλισμένο από θέματα ανέσεων και εξοπλισμού. Παρά τις 18αρες ζάντες ήταν αρκετά άνετη και με μεγάλη σταθερότητα και εμπιστοσύνη στις ανοιχτές καμπές. Η συγκεκριμένη βέβαια έκδοση που οδήγησα εγώ έκανε περίπου 35.000-36.0000 € τα οποία γενικά τα θεωρώ πάρα πολλά για ένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο, αλλά οι τιμές της νομίζω ξεκινάνε από τα 25.000 περίπου.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version