!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (136/487) > >>

ELTASSOS:

--- Quote from: alfie86 on December 20, 2012, 08:59:13 PM ---Αντε ρε Τασο πεστου για το δικο μου  :P....

--- End quote ---

αυτος ψαχνει μεχρι 3,500  και  10-ετιας.(αθροιστικα τεκμηρια γαρ)

charchon:

--- Quote from: nmwisima on December 21, 2012, 01:28:11 AM ---Δεν ήταν ειρωνικη η απάντηση μου, ήταν κανονική για να δω αν τα χεις οδηγήσει η μιλάς από θεωρητική σκοπιά.

Ειδες ότι δεν διαφωνούμε άλλωστε επί της ουσίας.

Αλλά αν θες καθαροαιμο, θα πας στο Ep3? Και μάλιστα μετά από Κλιο?

Sent from my Nexus S

--- End quote ---

Εχω οδηγησει ( μεχρι τα δικα μου ορια) το κλιο 172, το 182, και το 197 με το μακρυ σαζμαν. Εχω οδηγησει δυνατα το EP3 αλλα το FN2 μονο βολτα απλη...το  ΕΠ3 ειναι εντυπωσιακο, οσον αφορα το ζευγος μοτερ-κιβωτιο, οπου εκει το clio δεν μπορει να ακολουθησει,  και εχει κ πολυ καλο πλαισιο....το αδυναμο σημειο του ειναι τα φρενα του, οπου πραγματικα στα 2-3 δυνατα φρεναρισματα, τα νιωθεις να μεταφερουν τρεμουλο στο τιμονι και να κουραζονται ενοχλητικα....

το κλιο απο την αλλη ειναι διασκεδαστικο , σβελτο και με πολυ καλη συμεριφορα, και κυριως το 172 που ειχα 4 χρονια κ βαλε, μου αρεσε γιατι ειναι δυναμη που δεν φαινεται στο δρομο...διακριτικο και τιμωρος σε πολυ μεγαλυτερα αμαξια...το 197 απο την αλλη δεν μου αρεσε, στην αισθηση που εδινε στην χαλαρη οδηγηση, γιατι εχει feeling Audi A3 ...μαλακο κιβωτιο, μαλακο τιμονι ( αλλα χοντρο κ με τελειο Grip) , συμπλεκτη αερα....μπορει ανετα να το οδηγησει η μανα μου.....το 172 ειναι πιο πολεμικο σε αισθηση...ομως σαν πλαισιο το 197 ειναι ετη μπροστα.....γρανητης....τελειο.....το 172 για να το φτασει μονο σε Trophy edition ισως να μπορεσει....λογω Sachs.....
To καθε αμαξι εχει τα συν και τα πλην του....το Honda, ειναι petrolhead κατηγορια, ειναι κανιβαλος, ειναι ninza....δεν μπορω να το εξηγησω...αν το δαμασεις , πιστευω οτι μπορει να σε εκπληξει με την καθαροαιμη αισθηση του. Ενα σετ SPOON  δαγκανες κ τακακια, θα του εβαζα κ τελος...ουτε αναρτηση, ουτε τιποτα.....

alfie86:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2251364/

:o Υπαρχει nsx στην Ελλαδα??Δεν εχω δει ποτε....

charchon:
Δυο nsx, αυτο κ ενα ακομα κοκκινο που ειναι πειραμα!

alfie86:
Δεν κυκλοφορησαν Ελλαδα να υποθεσω ε?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version