!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (14/487) > >>

Akina_DownHill:
Guys για το hyundai getz τι γνωμη εχετε?

Skyggedans:

--- Quote ---Guys για το hyundai getz τι γνωμη εχετε?
--- End quote ---

η λέξη "τίμιο" είναι αυτό που το ακολουθεί συνήθως. Δεν έχει βγάλει πολλά προβλήματα, αν πρόκειται για μεταχειρισμένο, προσπάθησε να είναι όσο το δυνατόν πιο καινούριο. Χωλαίνει στην παθητική ασφάλεια, εντός πόλης βολικότατο, πας κ εκδρομή με κάποιες παραχωρήσεις. Ανάρτηση βάρκα γιαλό, αλλά μέσα στην πόλη με τους καρόδρομους βοηθάει.

simkoz:

--- Quote from: Akina_DownHill on April 24, 2012, 06:01:07 AM ---Guys για το hyundai getz τι γνωμη εχετε?

--- End quote ---
Εγώ είχα το προηγούμενο μοντέλο για 4-5 χρόνια, το είχα πάρει μεταχειρισμένο, σκυλί σκέτο. Μέχρι που το έδωσα δεν μου είχε βγάλει τίποτα (1 βδομάδα όμως πριν το δώσω μάγκωσε η ηλιοροφή). Ηταν 1.4 και σε ταξίδι μια χαρά πήγαινε, ανάρτηση ναι, βάρκα γιαλό. Θα το ξανακοίταγα αν έψαχνα για μικρό.

GENERAL:
Για την κατηγορια του αψογο αμαξι και τα αξιζει τα λεφτα του. Τυπικος με τα σερβις να εισαι και θα σε βγαλει ασπροπροσωπο για πολλα πολλα χρονια!!!

Mikekir:

--- Quote from: Akina_DownHill on April 24, 2012, 06:01:07 AM ---Guys για το hyundai getz τι γνωμη εχετε?

--- End quote ---

Αμάξαρος Κωστή! Δε θα βγάλει πρόβλημα ποτέ, έχει ωραίο τιμονάκι ζωντανό, πολύ καλό ζύγισμα και στρίβει. Όλα τα παραπάνω τηρουμένων των αναλογιών πάντα. Ο κινητήρας του είναι ψόφιος, μην περιμένεις να δεις το οτιδήποτε αλλά για την χρήση που φαντάζομαι προορίζεται δεν έχει σημασία. Το μόνο μου μικρό παράπονο είναι η ελαφρώς αυξημένη κατανάλωση. (Το 1.4 το έκαιγα 6.5-7-5 αλλά με προσοχή)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version