!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
Στέλιος - fess:
--- Quote from: heavenandhell82 on October 27, 2012, 02:49:14 PM ---To note μαμαει..το είχα εταιρικό στη Ρόδο για 2 εβδομαδες...το πήρα με 10km νομίζω και το επέστρεψα με 3500km!!!
Τα κάνει όλα και συμφέρει...οπού και να πήγαμε βουνά λαγκάδια παραλίες χωμα ήταν αξιόλογο...και φυσικά δεν έκαιγε τπτ...βεβαια ολα αυτά το 07...παντως μ'αρέσε αρκετά...σε ταξίδι βεβαια δεν ξέρω τι λέει...
--- End quote ---
Είναι όπως τα λες. Δε πρέπει να ξεχνάμε βέβαια, πως μιλάμε για πάτωμα micra, άρα στο ταξίδι δεν είναι και λιμουζίνα.
Με κάποιες παραχωρήσεις, γυρνάς τον κόσμο...
Πάντως επειδή το πρώτο note το πούλησα, ξαναπήρα μετά λίγο καιρό, γιατί μου έλειψε!
iNFiNiTy:
--- Quote from: alfie86 on October 28, 2012, 10:05:37 AM ---Αυτοματο 8!!! σχεσεων το νεο type r :o.....Αλλα ρε γαμωτο ολα πλεον τα αμαξια αυτοματα θα ειναι απο δω κ περα?Γνωμη μου ειναι οτι χανουν το σπορ χαρακτηρα και γινονται πολυ αυτοματοποιημενα με αποτελεσμα να μειωνεται η συμμετοχη του οδηγου στην οδηγηση :nono:...
--- End quote ---
Τα αμάξια χάλασαν από τότε που μπήκαν υδραυλικά τιμόνια και συγχρονιζέ σασμάν.
alfie86:
Ενταξει ρε συ οχι τοσο το υδραυλικο τιμονι..Αλλα θα συμφωνησω μαζι σου οτι γενικα εχει χαθει η καθαροαιμη οδηγηση στην οποια ειναι ο οδηγος και το αμαξι χωρις να παρεμβάλλεται διαμεσολαβητής δλδ τα ηλεκτρονικα βοηθηματα...
Gas21:
Μ' αρέσει που λέγαν οτι το τελευταίο TypeR θα ηταν το σημερινό..
Τουρμπο και στις hondaρες λοιπον ..χαχα :tanevramou:
alfie86:
Ε το group vag εδειξε τον δρομο με μικρα κυβικα υπερτροφοδοτουμενα με πολλα αλογα και ακολουθουν ολοι για χαρη των πωλησεων...Τι να πω πλεον τα αμαξια δεν θα τα πηγαινουμε αλλα θα μας πηγαινουν..Κριμα :nono:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version