!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
simkoz:
κι εγώ C4 θα έπαιρνα αν ήταν για μοναδικό αυτοκίνητο. Δεν τα χωνεύω και τόσο τα Γαλλικα αλλά σίγουρα είναι πιο αμάξι, μεγαλύτερη κατηγορία, πιο ολοκληρωμένο.
Ξάδελφος:
Mπα οχι.Τεσσερα χρονια ειχε ενα μια γνωστη μου το τριπορτο,μεχρι που εκανε μια τουμπα στην Πεντελη το εβγαλε off και ησυχασε. Πολλες ζημιες,μικρες αλλα και μεγαλες(εκοψε ιμαντα στα 20000χλμ) ,εκαψε απειρες φορες τους πολλαπλασιαστες,συνεχεια προβληματα στο ABS,απαραδεκτη ποιοτητα κατασκευης,αρχισε πολυ συντομα να τριζει.
Απο εκει και περα ηταν ενα σβελτο αμαξι(1.6) ,με πολυ καλο κρατημα,καλους χωρους και πολυ καλο εξοπλισμο .Στα μειων η κοντη πεμπτη ταχυτητα .Αν θυμαμαι καλα ηταν 30,5χλμ/1000στροφες !!!
Δεν θα τι αγοραζα.
General_lee:
yaris.τελος. Και συνεργειο θα ξαναπας σε 20 χρονια. Μονο λαδια και τακακια. Και το πουλας και πανακριβο για την ηλικια του μετα.
Αν αυτο το αμαξι ειχε χερια θα μου ειχε ριξει σφαλιαρες για αυτα που του χω κανει τα τελευταια 250.000 χλμ. Και δεν εχει καψει ουτε λαμπα. Πλεον και ταξιδια μαυτο παω. (οταν οι γονεις μου χρειαζονται την bmw)
Βεβαια εμενα ειναι του 2001 (αν θυμαμαι σωστα). Φταιγμενο στην Ιαπωνια. Αλλα με μικροτερους χωρους απο το καινουριο. Και παλι επαρκεστατοι ομως για οτιδηποτε.
aimkara:
Για ποση οικογενεια μιλαμε; :P
Ειμαι κι εγω της αποψης οτι το διλλημα σου αφορα σε χωρους vs αξιοπιστια :exaclty:
Mendeleev:
Το yaris το οδηγησα κ επαθα πλάκα: ακόμη και με 6 στα 140 τραβούσε. Δεν ειχε γονατισει όπως το punto: το θεωρω όμως ακριβο. Με τα ίδια χρηματα παιρνω το c4 που δεν το οδηγησα ακόμα αλλά το εσωτερικό του κ οι χώροι δεν παιζονται! Το μεγαλο μειον, που ειναι το μοναδικο που με κραταει ακόμα ειναι το θεμα ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ. Η mazda μας κακόμαθε!!!
Θα πάω να δω κ το corsa καποια στιγμη, χωρις τελη, χωρους κ καλη τιμη, μειον εδω οτι το ειχα πριν το μχ και θελω να δοκιμασω κ κατι αλλο....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version