!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
option-D:
Γαμάτο και το Prius και το insight.. Έχει ένας ξαδερφος μου ένα yaris hybrid το οποίο ομολογώ ότι είναι απίθανο!
Κυκλοφορείς σχεδόν παντού τρόλευ και στα ζόρια έχεις και τον 1,8 με 140κάτι άλογα.. Και με πολύ προχώ εσωτερικό..
Βαγγ, δεν πάω για γάμο, ούτε γιατρό θέλω.. Απλά βαρέθηκα αυτά με τις δήθεν "βελτιώσεις" γιατί όπως και να το κάνεις, σε όλους τους τομείς (από το αυτοκίνητο μέχρι τον άνθρωπο) δεν είναι σε καμία περίπτωση βελτιώσεις.. Το άγχος, το χρήμα, το ξενέρωμα, το κακό κέφι, σε κουράζουν.. Τουλάχιστον εμένα με κούρασαν..
Τα μόνα λεφτά που θα ρίξω και είναι δεδομένα είναι αποκλειστικά και μόνο για coilover, ζάντες και κανα μπλιμπλίκι εξωτερικό..
Το μόνο που κρατάω από τα παλιά είναι το stance δηλαδή, το οποίο ελπίζω και να προχωρήσω λίγο..
Δημήτρη, το carina ούτε ABS έχει, ούτε αερόσακους.. Είναι κι αρχαιολογία.. Το έχει ο νονός μου στη Κεφαλονιά..
Σβέλτο είναι, άνετο είναι αλλά δεν μου κάνει..
Το yaris το καινούριο είναι ονειρικό κι αυτό :giveheart: αλλά πολλά τα λεφτά για καινούριο.. Δεν έχω και καμιά απόσυρση, να γλίτωνα τίποτα..
makrixeris:
ΠΑΡΕ ΕΝΑ HONDA ΕΚ ΡΕΕ
vagmann:
--- Quote from: option-D on October 25, 2012, 10:37:49 AM ---
Απλά βαρέθηκα αυτά με τις δήθεν "βελτιώσεις" γιατί όπως και να το κάνεις, σε όλους τους τομείς (από το αυτοκίνητο μέχρι τον άνθρωπο) δεν είναι σε καμία περίπτωση βελτιώσεις.. Το άγχος, το χρήμα, το ξενέρωμα, το κακό κέφι, σε κουράζουν.. Τουλάχιστον εμένα με κούρασαν..
Τα μόνα λεφτά που θα ρίξω και είναι δεδομένα είναι αποκλειστικά και μόνο για coilover, ζάντες και κανα μπλιμπλίκι εξωτερικό..
--- End quote ---
Το συνδρομο του βελτιωμενου,περιγραφεις...το σιχαθηκες με λιγα λογια...
jSkyline:
--- Quote from: dimsabas on October 25, 2012, 12:04:19 AM ---Και γκάζι και Ιάπωνας και όμορφο (σχετικά) και καλοστημένο (για τα δεδομένα του) και 1.6 και δε θα καίει πολύ σε ήπια οδήγηση και χωράει τον άμπακο και θα το πάρεις 2.5-3 χιλιάρικα.
--- End quote ---
Πουλησα 3Κ το Primera μου που ηταν αμαξαρα, σιγουρα σε καλυτερη κατασταση απο το ΜΧ μου, 7 χρονια νεοτερο, και ειχε οριακα πανω απο 100Κ χλμ πραγματικα, δεν εκαιγε τιποτα αν και 1.8, ηταν απειρως πιο ομορφο και πιο συγχρονο, ειχε κλιματισμο και ολες τις ηλεκτρικες ανεσεις, απιστευτους χωρους, ταξιδευες με 180 και ενιωθες οπως πας στο ΜΧ με 120 (και παλι πιο ησυχο ηταν, παιζει και να εκαιγε λιγοτερο) και θα εδινε καποιος για ενα καγκουρεμενο Carina 3,5Κ ?
Μανο μην παρεις sedan, θα το βαρεθεις γρηγορα. Κοιτα για κανενα Celica του 2002-03, εχει τα περισσοτερα απο αυτα που περιγραφεις.
mitsos husky:
Συγχρονο,καινουριο,δεν καιει,παει,(δεν συκωνει πολυ βελτιωση :P ),μαμω τα μοτερ (bmw-mini) και σε σκοτωμενες τιμες...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2863832/
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version