!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
iliasbak:
To πρώτο μου αυτοκίνητο , μετά το συνομήλικο μου βολιώτικο sunny 1,3 dx το οποίο ήταν το σχολείο μου και άνηκε στον πατέρα μου, ήταν ένα ibiza fr 20vt . To είχα για 5 χρόνια και το πούλησα με 95.000χμ για να πάρω την άλλη μου μεγάλη αγάπη , το rx8 μου . Ήμουν απο τους ελάχιστους που δεν του είχαν βάλει πρόγραμμα. Απο μηχανικά είχα full εξάτμιση απο downpipe μέχρι τέρμα χωρίς μεσαίο καζανάκι 63,5 mm και ενα πάνελ k&n . Είχα ρίξει πιο πολύ βάρος στο στριψιμο με sachs χαμηλώματος , 3,5" ελατήρια , αντιστρεπτική απο cupra , θολόμπαρα και yokohama parada και μπορώ να πώ ότι για μπροστοκίνητο έστριβε πολύ καλά και είχε και ρυθμίσιμο πίσω μέρος.
Το αμάξι το είχα λιώσει κανονικά λόγω ηλικίας και λόγω του ότι ήταν το πρώτο μου (γρήγορο) αυτοκίνητο , ανεβαίνα πολλές φορές τελικιασμένος με 240 την εθνική για Φλώρινα όπου σπούδαζα , είχα πάρει μέρος σε trackday στις Σερρες με το seat club και είχα γυρίσει όλη την Μακεδονία με το ibizaki . Tα βουνά γύρω απο την Φλώρινα ακόμα με θυμούνται !
Εν κατακλείδι μετά απο τόσο ξύλο δεν μου είχε βγάλει ποτέ κανένα πρόβλημα , δεν είχα αλλάξει τίποτα έξτρα εκτός απο τα προγραμματισμένα αναλώσιμα στα σέρβις του ( τιμές λογικές στα σέρβις αντιπροσωπείας ) και μέχρι να το δώσω πήγαινε όπως καινουργιο . Αν δεν είχα φάει το σκάλωμα να πάρω rx8 είμαι σίγουρος ότι ακόμα θα το είχα και θα ήμουν και πολύ ευχαριστημενος μαζί του .
Απο κατανάλωση με 45 λιτρα σε σβέλτο ταξίδι έβγαζα 550 χμ . Αντε πλακωμένος να έκαιγα γύρω στα 12 λίτρα στα 100χμ το πολύ. Πολύ οικονομικό για το γκάζι του .
option-D:
Seat - skoda ΜΑΚΡΥΑ.. Ούτε να τα βλέπω δεν θέλω..
Τώρα που το λες, Στέλιο, θυμάμαι τα επικά ποστ κραξίματος που είχες γράψει κάποτε, το ίδιο και ο κιθαρωδός φιλόλογος..
Επόμενη ερώτηση, λοιπόν.. Τα fsi (1.6 για την ακρίβεια) έχουν βελτιωθεί καθόλου;
george1.8:
--- Quote from: option-D on October 24, 2012, 12:45:06 PM ---Τα fsi (1.6 για την ακρίβεια) έχουν βελτιωθεί καθόλου;
--- End quote ---
Σε ποια χρονιά αναφέρεσαι?
aimkara:
Πάρε έναν λίγο σβέλτο γιαπωνέζο μωρέ και ασχολήσου με το stance και άσε τις μ@λ@κίες :moutza:
Έλεος πια, σύνελθε :tanevramou:
Φιλικά πάντα :P :P :P
Gas21:
Παρε ενα golf gti mk4 και αρχισε το ραψιμο !Αμα δεν το πατας καιει κανα 10αρι .. Το 20vt ειναι φοβερα αναβαθμισιμο.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version