!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
king of the road:
--- Quote from: Στέλιος - fess on October 24, 2012, 12:24:49 AM ---Είχα τέτοιο μοτέρ Μάνο, 20vt 1,8 σε leon 4x4. 180hp
Κατανάλωση 12+ παντού.
Από αξιοπιστία :yawn: :yawn: :yawn: Δράμα, Καβάλα και άλλες Ελληνικές πόλεις...
Το δικό μου το έδωσα με 27.000 χλμ. δε το άντεξα παραπάνω.
Πάρε με τηλ. να σου πω κι άλλα...
--- End quote ---
πολύ ακριβά ανταλλακτικά, μακρυά...
Στέλιος - fess:
Αν πάει σε seat-skoda, τα ανταλλακτικά (όχι μηχανικά, που είναι κοινά με vw-audi) είναι πολύ πιο προσγειωμένες οι τιμές.
jSkyline:
Απο αξιοπιστια με τα Audi ειχαμε αρκετα μικροπροβληματα. Η καταναλωση στο Α4 ηταν καπου στο 10, και για το Α6 καπου στα 11, τοσο εβγαζε και το trip computer, παντα μιλαμε για μεσα στην πολη, αλλα και για την πλεον συντηρητική οδήγηση του πατερα μου. Στα δικα μου χερια εβλεπες κατι 14αρια ευκολα, βεβαια οδηγουσα τελειως παραλογα σε ολα τα φαναρια drag-ξεκινημα! Στο Leon η αξιοπιστια ηταν σε αλλα επιπεδα, αν μια μερα ολα δουλευαν σωστα, ψαχναμε να βρουμε που ειναι ο γκρεμισμενος φουρνος.
--- Quote from: Στέλιος - fess on October 24, 2012, 10:24:59 AM ---Αν πάει σε seat-skoda, τα ανταλλακτικά (όχι μηχανικά, που είναι κοινά με vw-audi) είναι πολύ πιο προσγειωμένες οι τιμές.
--- End quote ---
Λογικο ειναι, χαλανε που χαλανε συνεχεια, αν επρεπε να τα πληρωνεις και πανακριβα...
Στέλιος - fess:
20vt ήταν και τα 2 audi;
jSkyline:
Nαι το Α4 με τα 163 και το Α6 πρωτης γενιάς FL με τα 150. Καποιο απο τα 2 ηταν και 4κινητο, αλλα αν σου πω οτι αυτη τη στιγμη δεν θυμαμαι ποιο. Ειχαμε για ενα μικρο διαστημα και ενα πρωτης γενιας Α4 με τα 150, το '99, μπορει να ηταν και αυτο 4κινητο.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version