!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
Konstantinos:
--- Quote from: aimkara on October 17, 2012, 03:23:20 PM ---Καλά, δεν είμαι και ακαμψιόμετρο :llol: και, όπως είπα, μπορεί να είναι απλά η ιδέα μου.
Απλά, πέφτοντας σε μια λακούβα π.χ., το S2K ήταν βράχος, ούτε τσικ, σε σχέση με κάποια ψιλοτριξίματα, ενίοτε, στο πλαίσιο του παρπριτς του NC.
Κάπως έτσι.
--- End quote ---
Ευτυχώς που δεν έπεσες σε έναν βράχο, να είναι λακούβα το S2K... :P Τελικά για πε...ισχύουν τα όσα έχουμε ακούσει για το μαγευτικό αυτό Ιάπωνα? Φεύγει απότομα όταν πιέζεις?
aimkara:
--- Quote from: Konstantinos on October 17, 2012, 03:37:27 PM ---
--- Quote from: aimkara on October 17, 2012, 03:23:20 PM ---Καλά, δεν είμαι και ακαμψιόμετρο :llol: και, όπως είπα, μπορεί να είναι απλά η ιδέα μου.
Απλά, πέφτοντας σε μια λακούβα π.χ., το S2K ήταν βράχος, ούτε τσικ, σε σχέση με κάποια ψιλοτριξίματα, ενίοτε, στο πλαίσιο του παρπριτς του NC.
Κάπως έτσι.
--- End quote ---
Ευτυχώς που δεν έπεσες σε έναν βράχο, να είναι λακούβα το S2K... :P Τελικά για πε...ισχύουν τα όσα έχουμε ακούσει για το μαγευτικό αυτό Ιάπωνα? Φεύγει απότομα όταν πιέζεις?
--- End quote ---
:llol: :moutza: :llol:
Καλά, από δύναμη, ξέσπασμα, επιτάχυνση είναι απλά αλλού! Φυσικά δεν το πίεσα, πρώτον, γιατί αγχώνομαι με ξένα αυτοκίνητα και δεύτερον, γιατί με τρόμαξε το γ@μίδι (aimkara, DSC gay) :P :P
Gas21:
Έχω ακούσει οτι φεύγει ακόμα και σε ελαφριά στροφή αν πατήσεις τέρμα 5ης ..βέβαια μου φαίνεται εντελώς αδύνατο ειδικά για στοκ ..
lordin:
Καλά μην ακούτε ότι βλακεία λένε...
Δε είναι και σανίδα με ροδάκια...Απλώς θέλει λίγο προσοχή όταν Μπαίνει το Vtec..
22.09.2012 - Megara Circuit Trackday - Honda S2000 - Best Lap: 1:11.00
Ξάδελφος:
Απο Πετρου Ραλλη ερχομενος απο Νικαια ,μπαινωντας στην Εθνικη ,μπροστα μου ηταν S2000 και εκανε σ ολο το δρομο μ@λακιουλες . Μπηκαμε στη στροφη με την ιδια ταχυτητα,καμια 60αρια χλμ, πατησε γκαζι εφερε σβουρα και σκασε με τον κωλο στο πεζοδρομιο.Τι ταχυτητα ειχε μεσα τι και πως δεν ξερω.
Το εχω οδηγησει ,οχι πολυ ,αλλα αρκετα.Ειναι δυνατο,γυριζει ευκολα.Δε φταιει τ αμαξι,φταιει ο οδηγος που δεν ξερει τι οδηγει και παταει οπου ναναι.δηλαδη με τα μιατα ειναι λιγοι αυτοι που τα κανανε τροπετα λογω τετ α κε και οτι επακολουθησε.
ΠΙΣΩ ΚΙΝΗΣΗ. Ειναι απλο,θελει να μαθεις και να προσεχεις .Οσα χρονια και να περασουν.
Ευθυγραμμιση αλλαζα στο μιατα πειραματιζομενος και τ αμαξι το μαθαινα ξανα.
Οταν μπηκε το μπλοκε ξεχασα οτι ηξερα και το εμαθα απ την αρχη.
Δε φταιει το honda φταινε αυτοι που δε σεβονται αυτο που οδηγουν.
Και οι φορμουλες "φευγουν" ειναι κακα αμαξια?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version