!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
aero21:
Στυλιστικά είναι σα να έχουν βγει από σκίτσο παιδιού τα countryman. Ως αμάξι μέχρι το mini cooper s έχουν οι γνώσεις μου. Προσωπικά τα θεωρώ "άχρηστα αυτοκίνητα" που απλά σηκώνουν το κέντρο βάρους για να λειτουργήσει το τμήμα marketing της κάθε εταιρίας. Αλλά αφού υπάρχουν άνθρωποι που πάνω και παίρνουν bmw x1, επειδή η 1 ειναι....χαμηλή τότε μπράβο τους! Τελευταία φορά που πήγα παρνασσό πήγα με μία bmw x3-με 1 αμάξι το mx-5 μου έμεινε σπίτι- με χιόνι κάτω πραγματικά η ταχύτητα με την οποία πήγαιναν όσοι είχαν αντίστοιχα αυτοκίνητα έδειχναν πόσο απωθημένο είχαν να δικαιολογήσουν το λόγο που τα πήραν, αφού όλο τον υπόλοιπο καιρό το στυλ του αυτοκινήτου είναι άχρηστο. Μου έλεγαν: με το mx-5 όμως δε θα μπορούσες να ανέβεις......(τι να απαντήσεις). Όταν φτάσαμε στο πάρκιν και ήταν 2 mx-5 με χιονοσακούλες τους έπεσαν τα μαλλιά....πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τη λογική που αγοράζουν τέτοια αυτοκίνητα. Μάλλον, δεν έχω καταλάβει τη λογική του SUV, το ελάχιστα σηκωμένο το δικαιολογώ αν κάνεις κάτι που απαιτεί το κάτι τοις πιο ψηλό αυτοκίνητο.To μοναδικό που έχω ζηλέψει τόσα χρόνια είναι το audi allroad quattro.
Έχω να μοιραστώ εμπειρία τραυματική: Πήρα χθες ένα opel corsa diesel van επαγγελματικό για να πάω για δουλειά. Γυρνώντας πάνω σε μια στροφή ερχόταν ένας μέσα από τη γραμμή του και έκανα απότομα δεξιά να τον "αποφύγω" (έτσι ένιωσα αλλά στη πραγματικότητα μάλλον φυλάχτηκα). Είχα ξεχάσει πόσο κουβάδες είναι αυτά τα αυτοκίνητα (το opel corsa δηλ). Όχι απλά έκανε σαν ένα εκρεμμές των 1200kg αλλά ελλείψει esp πήγε να γυρίσει. Ο θεός με έκανε να θυμηθώ ενστικτωδώς να διορθώσω πατώντας ταυτόχρονα πολύ γκάζι (ως προσθιοκίνητο). Μιλάμε για πολύ κουβά. Σε αυτό το αμάξι πρέπει να είσαι πιο πολύ στη τσίτα από το mx-5 γιατί στο δικό μας κάνεις ένα έτσι γίνεται ένα slalom χωρίς πολλά πολλά, σε αυτά αν δεν είσαι εκεί το slalom θα το κάνεις 15m πιο μπροστά!
ELTASSOS:
--- Quote from: aero21 on April 18, 2012, 07:52:02 PM ---Όταν φτάσαμε στο πάρκιν και ήταν 2 mx-5 με χιονοσακούλες τους έπεσαν τα μαλλιά....
. Ο θεός με έκανε να θυμηθώ ενστικτωδώς να διορθώσω πατώντας ταυτόχρονα πολύ γκάζι (ως προσθιοκίνητο).
--- End quote ---
...
1. χιονοσακουλες?....εννοεις τα πανια αντι αλυσιδες..?...
για πες μου τις ειχαν και στις 4 ροδες η μονο πισω η μπροστα..αν προσεξες (με ενδιαφερει)
2. εεε ηταν και ντηζελ μικρο...τι να σου κανει το ερμο.
Εγω μια φορα ειχα οδηγησει ντηζελ στη γερμανια φορντ 1.6 νοικιασμενο και δεν καταλαβα γιατι τα εκθειαζουν ολοι τα ντηζελ....ξημερωνομουν να επιταχυνω, βρωμαγα πετρελαιο
μολις ανοιγα το παραθυρο, και ολο ντουκ-ντουκ σαν ψαροβαρκα εκανε..παταγα το γκαζι και περιμενα...πηγα πισω
στην ΧΕΡΤΖ (εταιρεια ενοικιασης) και το αλλαξα με βενζινη....μουχε σπασει τα νευρα...α μα πια
aero21:
Ναι, τα πανιά εννοώ. Στις 2 πίσω είχαν αν κι εγώ θα έβαζα και στις 4, έχω 2 ζευγάρια.
To lag στο diesel είναι το κάτι άλλο όντως
heavenandhell82:
--- Quote from: aero21 on April 18, 2012, 07:52:02 PM ---To μοναδικό που έχω ζηλέψει τόσα χρόνια είναι το audi allroad quattro.
--- End quote ---
:good:
Τρελό πραγματικά :yeah:
Mendeleev:
Δεν μπορώ να βρω τεστ ή συγκριτικό για το citroen c4 1.6 diesel (90). Αν καποιος εχει κατι ας το στείλει. Επισης, μεταξύ punto, yaris και c4 τι θα προτείνατε;;
Ξερω είναι διαφορετικής κατηγορίας αυτοκίνητα αλλά παραπλήσιας τιμής. Πάντα για πετρέλαιο μιλάω.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version