!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
Konstantinos:
Πάντως σήμερα που ξεφύλλιζα το Auto Triti και έδειχνε σχέδια για την ανοιχτή έκδοση του Toyobaru μπορώ να πω ότι με κέρδισε πολύ, καθότι το coupe δεν με τρελαίνει. Με μπλοκέ διαφορικό και πολύ όμορφο κόψιμο πίσω από τα καθίσματα για να κλείνει η οροφή.
Ξάδελφος:
Subaru ειναι. Η ΤΟΥΟΤΑ εβαλε το αφεντιλικη,το design(κλεψε σχεδια λιγο εδω, λιγο εκει απο αλλες εταιριες-η ουρα πχ ειναι σαν Z4).
Ενα impreza 300ιππους εκαιγε 7 λιτρα στα 40 χιλιομετρα οχι στα 100.Ουτοπικη η καταναλωση που λενε.
Πιστευω μια φωτοβολιδα θα ναι τ αμαξι ασχετως αν ειναι εξαιρετικο που δυστυχως ,ουσιαστικα ανακοινωνει το τελος της subaru απο τη σιχαμερη toyota .
Καπως ετσι ξεκινησε με την Daihatsu μεχρι που η οποια καινοτομια της απορροφηθηκε απο την Toyota και η Daihatsu ... μαλλον δε θα ξαναβγαλει αμαξι.
Konstantinos:
Nαι δεν έχεις καθόλου άδικο σε αυτό.
heavenandhell82:
--- Quote from: vagmann on September 22, 2012, 02:13:12 PM ---Υπολογιζε και +2-3λτ/100 παραπανω να εισαι μεσα...6,9 δυσκολο...
Και 10λτ/100 καλα ειναι για τετοιο αυτοκινητο,και δη τετρακινητο αυτοματο...
--- End quote ---
Όντως και γαμώ τις καταναλώσεις!!! ένα αυτοκίνητο 300HP να καίει όσο το μιάτα με 170hp λιγότερα...TRAGIC!!!! Άντε μήπως το σώσουν με το ND...
option-D:
Άστο, γιατί αυτό με την κατανάλωση το νιώθω στο πετσί μου καθημερινά..
Τη μια στιγμή είσαι με ένα μιατα ~280 άλογα (φαντάζεστε τι κάνει) και την επόμενη είσαι με suzuki samurai ~63 άλογα ( και τελική 120km/h ΛΟΛ ) και εκεί σε τσούζει γιατί το μιατα δεν έκαιγε μία μπροστά σε αυτό.. Βέβαια, αυτά που έδινα για το μιατα σε "βελτιώσεις" & ζημιές, δεν τα έχω δώσει ούτε στο ελάχιστο για το samurai σε βενζίνες, γιατί κατά τ' άλλα είναι μαύρο σκυλί..
Να ΄το και το μανάρι μας.. Με αυτό έχω κάνει τις περισσότερες διακοπές μου με αμάξι.. Καλοκαιρινές και χειμερινές.. Ως οδηγός και ως παιδί στο πίσω κάθισμα..
:giveheart: Θα σ' αγαπώ για πάντα, μικρό μου σουτζουκάκι :girlie:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version