!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (81/487) > >>

jSkyline:
Καλα ρε παιδια, ειναι σαφως ανωτερο εννοειται, απλα ειπα οτι εχουν το ιδιο αγοραστικο κοινο! Ναι οντως και εγω θεωρω οτι ειναι αμεσα συγκρισιμο με ενα Pagani ομως οι αγοραστες που απευθυνεται, εκτος απο τους κλασσικους αραβες που αγοραζουν τα παντα, το βλεπουν σαν αλλο ενα Ιαπωνικο Supercar (εγω θεωρω οτι ανηκει στα HyperCars).

simkoz:
Εγώ νομίζω ότι το έχει και το παραέχει. και λόγο τεχνολογίας και λόγο περιορισμένου αριθμού. όχι για Pagani, αλλά Lambo, Ferrari, SLR σίγουρα είναι στην ίδια κατηγορία. 911 για μένα είναι πιο κάτω.
Αλήθεια δεν είναι ήδη sold out? γιατί αν είναι η συζήτηση δεν έχει και πολύ νόημα.
Στο κάτω κάτω ας δούμε και τις τιμές, Pagani -> εκατομμυριακί, Lambo, Ferrari, LFA 200-300-400 χιλιάρικα, GTR κάτω από 100.
να το κοινό σου

Basilmx5:
Πως μπορει να συγκριθει ενα αμαξι αξιας 40k με ενα 500k-1000k+ ?
Οι κλασσικοι αραβες οι οποιοι αγοραζουν ο,τι θελουν... δεν θεωρουν supercar ενα "φτηνο" αμαξι για τα δεδομενα τους...

dimsabas:
Και οι δύο απόψεις έχουν τρανταχτά επιχειρήματα.

1) Το βρετανικό EVO συγκρίνει το Lexus με την 599 GTO και επιλέγει το Lexus.

2) Στα γυρολόγια, το GTR (που κοστίζει το 1/8 του Lexus) είναι ταχύτερο. Αδικαιολόγητο...

Προσωπικά, αυτά που λέτε περί έλλειψης πρεστίζ είναι απόλυτα δικαιολογημένα. Το πρώτο supercar της Toyota (άκουσον, άκουσον) να μπορεί να κοντράρει τις Lambo και τις Ferrari και τις Pagani. Ούτε ο πρόεδρος της Toyota δε θα το προτιμούσε... :llol: :llol:

Gas21:
Σήμερα είδα κι εγώ το 86αρι στη λεωφόρο Αθηνών...το αμάξι είναι ΚΑΑΑΥΛΑ απλά!   :exaclty:
Είχε ενα αυτοκόλλητο στην πόρτα του οδηγού αλλά δεν κατάφερα να δώ τί έλεγε.Λογικά είναι δοκιμαστικο γιατί φαινόταν high  έκδοση.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version