!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
nmwisima:
Και απ΄οτι έχω μάθει ειναι και ψιλοάχρηστο εκτός δρόμου.
Από πωλήσεις πάντως σκίζει.
Α.
SchumiMx5:
Το πήγε ένας συνάδελφος σε χωμα,μικρή ανηφορίτσα και την άκουσε ο δίσκος :llol:
papjim:
Επειδη ειχα Mini και εχω μπει και ακομα μπαινω σε ολη την γκαμα λογο των παιδιων απο το unitedmini Μπορω να πω οτι δεν εχει καμια σχεση με Mini...
Πραγματικα ομως ειναι ενα πολυ ωραιο αυτοκινητο απλα πρπει να ξερεις τι αγοραζεις(αν εχεις οσα χρεωνει η Bmw) και παρολο το βαρος παει αξιοπρεπως.
Εχω κανει εκδρομη αραχωβα με το countryman s με μονο μπροστα κινηση και οσο χαζο και να ακουγετε κολλησε σε χιονι που απλο R56 περασε....
Γενικα τα πρωτα τα κομπρεσσορατα μπορω να πω πως ειναι πολυ αξιολογα και τρομακτικα ευχαριστα για μπροστοκινητα αρκει να συμβιβαστεις με καποιες δυσκολιες που εχουν.Παλι καμια σχεση με τα κλασσικα μινι αλλα τουλαχιστον τα θεωρω μια πολυ καλη αναβιωση λογο κυριως της ευχαριστης οδηγικης συμπεριφορας τους.
Nitroking:
A μπραβο αυτη η αηδια το countryman ειναι.. Και ειδα οτι εγραφε και S απο πισω και τρομαξα.. Λεω ετσι ειναι τα σπορ αυτοκινητα? Νομιζα οτι ηταν το κανονικο!
Γιαννη αυτο το κολλημα των ΒΠ με τα τζιποειδη ειναι τραγικο.. Πρεπει καποιος να τους πει οτι την ανικανοτητα τους στο σεξ και τα μικρα πουλακια τους δεν μπορει να τα αντικαταστησει ενα μεγαλου ογκου οχημα..
ELTASSOS:
φιλος τρελος ερωτευμενος οπτικα με τα μινι..πηγε για τεστ ντραιβ και απογοητευτηκε τοσο απο την ποιοτητα κατασκευης οσο και απο την ΜΗ ανεση σε καθημερινη χρηση. Το απερριψε νε την μια, αξιολωγοντας και τα λεφτα βεβαια. Κοπαναγε και εκανε θορυβο ηταν κουραστικο ειπε αλλα καλοστημενο για γκαζακι το ς....ισχυουν αυτα η "οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια?"...ασ μην ξεχναμε οτι ειναι και οικογενειαρχης και στα early 50s....
Eixe dikho?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version