!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
jSkyline:
Oμορφο, γρηγορο και εντυπωσιακο...Υπερτιμημενο ομως...Δεν αξιζει οσο 4 GT-R, που ειναι ο αμεσος ανταγωνιστης του.
Liakos:
LOL.
To GTR ειναι αμεσος ανταγωνιστης του οσο ειναι κ το NC μου.
jSkyline:
Tι ειναι ρε Ηλια? Μη μου πεις οτι καποιος που σκεφτοταν να παει να αγορασει Pagani,Lambo,SLR η εστω μια καλη 911 θα σκεφτει αυτο ? Δεν εχει το Prestige που απαιτειται.
epicWin:
--- Quote from: jSkyline on September 21, 2012, 12:35:38 PM ---Tι ειναι ρε Ηλια? Μη μου πεις οτι καποιος που σκεφτοταν να παει να αγορασει Pagani,Lambo,SLR η εστω μια καλη 911 θα σκεφτει αυτο ? Δεν εχει το Prestige που απαιτειται.
--- End quote ---
Σωστά... είναι όλο απο κάρμπον, έχει μοτέρ με ξηρό κάρτερ και της παναγιάς τα μάτια γενικώς, εξάτμιση/εισαγωγή μελετημένη μαζι με τη YAMAHA τεχνολογία διαστημικού σταθμού νάσα. GTR είναι ο άμεσος αντίπαλός του :P
dimsabas:
Εννοείται ότι θα προτιμούσα μια 86άρα από το Scirocco R. Όμως, δεν είμαι ο μέσος αγοραστής. Αυτός δεν έχει κόλλημα με την πίσω κίνηση και θα βρει το Scirocco σημαντικά φθηνότερο, χαοτικά ταχύτερο (ρεπρίζ 3ης 80-110 σε 2.3, τέτοια νούμερα υπάρχουν μόνο σε -Μ) και πιο πολυτελές στο εσωτερικό. Και θα έχει χίλια δίκια να το προτιμήσει.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version