!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (74/487) > >>

leonidas11b:
Νομίζω ότι βιάζεται λιγάκι!ΕΕΕ.....γείτονα?

jSkyline:
Δεν ξερω τι μου λετε παντως εμενα μου αρεσει, θα το προτιμουσα 1000φορες απο ενα Smart, απλα με προβληματιζει το αλλο, οταν βρεχει τι κανεις ?

option-D:

aimkara:
Μαλλον ειναι χαλασμενη η κουκουλα.. Καλα που ειχε ομπρελα

aimkara:

--- Quote from: delisandro on September 10, 2012, 05:56:07 PM ---To mini  είναι το, κατα την γνώμη μου, καλύτερο αυτοκίνητο για DIY άτομα. Στο εξωτερικό αλλά κ εδώ μπορείς να βρεις τα πάντα από ανταλλακτικα τόσο std όσο και βελτίωσης( αισθητική και ουσία)! Με ένα manual, διάβασμα στο internet και πολύ μεράκι μπορείς να κάνεις τα πάντα. Επειδή είναι παλαιάς τεχνολογίας και σχεδιασμού υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσεις σε όλους τους τομείς!(να φανταστείς οτι εγώ έκανα ροική βελτίωση στην κυλινδροκεφαλή, άντε να κάνεις κάτι τέτοιο στο mx5 και να μην  :oops:). θέλει όμως να σου αρέσει και να κάνεις μόνο σου τις επισκευές που προκύπτουν(αξιόπιστο δεν θεωρείται αλλά εμένα δεν με άφησε ποτέ στον δρόμο και αν κάτι χαλάσει  είναι τόσο απλό που επισκευάζεται επι τόπου)Από πρακτικότητα δεν παίζεται . Παρκάρεις παντού,έχει τέλεια ορατότητα χωράει 4 άτομα κανονικών διαστάσεων και έχει και πορτ μπαγκαζ! Σωστά λέει ο φίλος μας οτι δεν είναι οικονομικό αλλά μάλλον λίγο πιο οικονομικό απότο mx5 στην πόλη( 70άλογα και οχι 140 βέβαια). Αυτά ... αν θελεις να μάθεις περισσότερα στείλε μου PM να μην κουράσουμε και τους άλλους .
Ευχαριστώ για την υποδοχή

--- End quote ---

Σ ευχαριστω  :good:

Σκεφτομαι διαφορα. Οταν το αποφασισω θα σου πω!  :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version