!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
ELTASSOS:
--- Quote from: AN7 on March 30, 2012, 09:23:27 PM ---
--- Quote from: SchumiMx5 on March 30, 2012, 04:29:21 PM ---@
--- End quote ---
--- Quote from: ELTASSOS on March 30, 2012, 08:07:41 PM ---Και αναβαθμιση κιβωτιου DSG γινεται μονο Γερμανια..πρεπει να παει εκει το αμαξι η ερχεται γερμανος τεχνικος εδω...οχι με apla προγραμματακια κλπ...ολα τα γραναζια αλλαζουν..αlλο κιβωτιο βασικα. Αυτη την αναβαθμιση δεν την κανει σχεδον κανενας εδω ιδιοκτητης διοτι ευκολα φτανει το 10-ρικακι.
--- End quote ---
Μιας και ενδιαφέρεται φίλος, μπορείς να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες ?
otan ενδιαφερομουν να την κανω BITURBO την ΤΤ ,ου (3.2)...κοντα 500 αλογα, ειχα ρωτησει ΑΒΤ και μου ειπαν ετσι. Ολο το σετακι αναβαθμισης (τουρμπα-κινητηρας-φρενα-αναρτηση-κιβωτιο--δεν θυμαμαι αν πειραζαν το HALDEX) πηγαινε κανα 25-αρι. Η ΑΒΤ ειναι επισημος βελτιωτης VAG παγκοσμιως και συνεργαζονται. Eχει σελιδα στο δικτυο, και στην ελλαδα ειναι μεταμορφωση τατοιου..τηλεφωνησε τους αλλα να εισαι ετοιμος για πολλαααα...λεφτα.
--- End quote ---
Nitroking:
Να ρωτησω κατι γιατι ειμαι ασχετος με τα νεα μοντελα (ποτε δε με ενδιεφεραν μετα το 1999)..
Κατι εμετικα mini cooper που κυκλοφορουν και ειναι ψηλα και φουσκωμενα σαν τα αρνια το Πασχα οταν τα φουσκωνεις για να τα γδαρεις, τι ειναι?? Καποιο gay off road special edition? Σαν το countryβλαχος?
Καποιος μου ειπε οτι ειναι το καινουργιο μοντελο.. Δεν πιστευω...
zerbos:
Νικο, mini cooper countryman!! Ειναι αυτα που τρεχουν στο wrc..
jSkyline:
Πιστεψε το και εχουν γινει και πολυ της μοδας στα Β.Π! Θα τα συναντας συχνα! Ασχετο αλλα ειχα παει την παρασκευη στο LOW (Ερυθραια) και ηταν σε ενα σημειο παρκαρισμενα ολο τετοια απλα ΜΙΝΙ, 207 και ΜΧ5(και το δικο μου καπου εκει μεσα). Να ανησυχήσω ? Δηλαδη σε μια σειρα 20 αυτοκινητων υπηρχαν και αλλα 2-3 ακυρα!
simkoz:
--- Quote from: Nitroking on April 03, 2012, 09:57:06 AM ---Να ρωτησω κατι γιατι ειμαι ασχετος με τα νεα μοντελα (ποτε δε με ενδιεφεραν μετα το 1999)..
Κατι εμετικα mini cooper που κυκλοφορουν και ειναι ψηλα και φουσκωμενα σαν τα αρνια το Πασχα οταν τα φουσκωνεις για να τα γδαρεις, τι ειναι?? Καποιο gay off road special edition? Σαν το countryβλαχος?
Καποιος μου ειπε οτι ειναι το καινουργιο μοντελο.. Δεν πιστευω...
--- End quote ---
Πραγματικά απαίσιο εμφανισιακά αυτό το πράγμα. πολύ καλή η παρομοίωση! Εκτός απ' την εμφάνιση μου την σπάει που είναι και τόσο αντίθετο με την έννοια του Μινι, μίνι=μικρό, όχι γομάρι ρε... αστο καλό νευρίασα.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version