!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (68/487) > >>

perlas:
οχι οχι δεν εχω ουτε κοτερα ουτε βιλες.απλα σκεφτομουν το ενδεχομενο μηπως και καρατουσα τον μιχο αν μαζευα το μετρητο για το impreza.δεν θελω να παω στον γερμανο και δεν θα πηγαινα γενικοτερα σε γερμανο.το impreza ηταν ενα αυτοκινητο που ηθελα να εχω απο μικρος αλλα οταν κοιτουσα για το mx5 και παραλληλα για impreza,ηταν απλησιαστο (25-30 χιλιαρικα) τωρα ομως..

ELTASSOS:
απο προσωπικη εμπειρια,  σου λεω,  οτι ειναι ψυχοφθορο να εχεις 2 αγαπημενα αμαξια...στο γκαραζ, ειδικα αν υπολειτουργουν (αλλαζει η εικονα, βεβαια,  αν καποιο μελος της οικογενειας κανει χρηση,  εστω και λιγο)  

Κανε πετρα την καρδια σου και κανε 1 επιλογη (follow your heart), και ισως ο παιδικος σου ερωτας θα καταληξει σε γαμο. (στην κυριολεξια ομως)...

ΥΓ ο γαμος δεν ειναι, παντα, η ιδανικη καταληξη μιας σχεσης....ενω τα διαζυγια ειναι οδυνηρα και κοστιζουν.

dimsabas:
Θα είναι τέτοια τα έξοδα του Impreza (τέλη και βενζίνες) που θα δεινοπαθήσεις. Εν τω μεταξύ, θα σου λείψει ο παιχνιδιάρικος χαρακτήρας του Miata. Αν έδινες ένα κλάσμα των χρημάτων που θέλει το Subaru για να τουρμπίσεις, θα ήταν η ιδανική λύση και δε θα σου έλειπε τίποτα.

option-D:
Υπάρχει κι αυτό.. Δεν ξέρω αν τα μη μέλη μπορούν να το διαβάσουν..
http://www.subamaniacs.com/forum/v4/viewtopic.php?f=3&t=11485

Και το ιμπρέζα ντριφτάρει..

Ξάδελφος:

--- Quote from: ELTASSOS on September 06, 2012, 04:26:49 PM ---απο προσωπικη εμπειρια,  σου λεω,  οτι ειναι ψυχοφθορο να εχεις 2 αγαπημενα αμαξια...στο γκαραζ, ειδικα αν υπολειτουργουν (αλλαζει η εικονα, βεβαια,  αν καποιο μελος της οικογενειας κανει χρηση,  εστω και λιγο)  

Κανε πετρα την καρδια σου και κανε 1 επιλογη (follow your heart), και ισως ο παιδικος σου ερωτας θα καταληξει σε γαμο. (στην κυριολεξια ομως)...

ΥΓ ο γαμος δεν ειναι, παντα, η ιδανικη καταληξη μιας σχεσης....ενω τα διαζυγια ειναι οδυνηρα και κοστιζουν.

--- End quote ---
Οι μεγαλοι ερωτες ποτε δε βαλανε στεφανι.
Φανταζεσαι το Ρομεο και την Ιουλιετα παντρεμενους?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version