!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
perlas:
ευχαριστω ρε παιδακια για τα καλα λογια! μενει η αγγελια μεχρι νεωτερας, και βλεποντας και κανοντας...(ασχετη-σχετικη ερωτηση:) αν εχεις στη κατοχη σου ενα 2λιτρο και ενα 18αρι,ποσο πολυ παιζει να σε σκισει η εφορια? τι εισοδημα πρεπει να υπαρχει? (δεν νομιζω να μπορω να τα εχω μαζι αλλα αν ξερει κανεις κατι στο περιπου ας μου πει)
Ξάδελφος:
--- Quote from: perlas on September 04, 2012, 11:29:30 PM ---ευχαριστω ρε παιδακια για τα καλα λογια! μενει η αγγελια μεχρι νεωτερας, και βλεποντας και κανοντας...(ασχετη-σχετικη ερωτηση:) αν εχεις στη κατοχη σου ενα 2λιτρο και ενα 18αρι,ποσο πολυ παιζει να σε σκισει η εφορια? τι εισοδημα πρεπει να υπαρχει? (δεν νομιζω να μπορω να τα εχω μαζι αλλα αν ξερει κανεις κατι στο περιπου ας μου πει)
--- End quote ---
Δωσε ημερομηνια αδειας του καθε αυτοκινητου .Υποθετω αναφερεσαι στο τεκμαρτο εισοδημα και στο φορο που θα προκυπτει απ αυτο εφοσον δε θα το καλυπτει το πραγματικο σου εισοδημα.
dogits:
--- Quote from: perlas on September 04, 2012, 06:19:58 PM ---πωλειται ο τρυπιος κουμπαρας μου...μονο και μονο επειδη εδω και ενα μηνα βλεπω εφιαλτες με εμενα και ενα μπλε subaru impreza gt turbo να το βαζω μπροστα εξω απτο σπιτι μου.. το αυτοκινητο οι περισσοτεροι το ξερετε, τα πιο σημαντικα που πρεπει να αναφερω ειναι οτι εχει γινει ανακατασκευη μοτερ μαμα.φοραει μονο μια χοανη apexi εχει και εξατμιση catback 55mm,και αυτη τη στιγμη μετραει λιγο πανω απο 28000 χλμ,ειναι φρεσκοβαμενο και ατρακαριστο(λυθηκε ολο και τσεκαριστηκε) δεν υπαρχει το παραμικρο ιχνος κοπανηματος,φοραει αναρτηση tein και ζαντες 4μηνων rota grid v με καινουργια bridgestone potenza. ξερω οτι η τιμη για nb μπορει να φενεται λιγο υπερβολικη, αλλα αν τα βαλει καποιος κατω,μονο να βαψεις ενα αυτοκινητο,να κανεις ανακατασκευη,+ καινουργια ζαντολαστιχα + τειν... (εγω μονο για αυτα μετραω 7500ε) ο μονος λογος που το πουλαω ειναι για να μπορεσω να μαζεψω τα μετρητα για ενα αξιοπρεπες ιmpreza gt turbo.δεν υπαρχει κανενας αλλος λογος που θελω να το πουλησω. ουτε προβληματα ουτε τπτ.πριν 2000 χλμ εγινε και σερβις στον λευκα. οριστε και η αγγελια στο car.. http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2769197/
σας ευχαριστω παρα πολυ και σορρυ για το μεγαλο ποστ! (ελπιζω αν ολα πανε καλα να δεχεστε και ενα scooby στην παρεα ετσι? :giveheart: )
--- End quote ---
αμα πουλησεις το μιατα για να παρεις σκουμπι μαζεψε λιγα παραπανω και παρε μαμα εβο. και ειδικα μην παρεις αν θες σουμπι το gt κοιτα για sti απο 2003-05. τα ξερω αρκετα καλα τα σουμπαρου εχει ο φιλος μου αντιπροσωπεια,οτιδηποτε θες στειλε μου πμ να σου εξηγησω.
perlas:
@ ξαδερφος : 1,8 cc 2000 1η αδεια 2.0cc 99-00 πρωτη αδεια
@ dogits :το πρωτο impreza ηταν ερωτας απο παλια λογο εμφανισης περισσοτερο,δεν κοιταω για κανενα τερας,αλλα εχω ηδη βρει ενα σφυριλατο ανακατασκευασμενο με σασμαν 6αρι και διαφορικα απο sti. θα μιλησουμε σιγουρα!!! ευχαριστω πολυ!
ELTASSOS:
1. TO 2LITRO ΕΧΕΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ 8800 -50%(10ΕΤΙΑ) = 4400
2. ΤΟ 1.8 ΘΑΧΕΙ περιπου 2-3 ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩς
ΣΥΝΟΛΟ 8-8200 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, σε τεκμηρια.
Ομως μαλλον θα καταργηθουν ολα τα τεκμηρια διαβιωσης οποτε καλυτερα περιμενε μερικες μερες,οσο ψαχνεις και ενημερωνεσαι δηλαδη, να δεις τι θα ανακοινωθει.
τΩΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙς και ΚΑΝΑ ΒΑΡΚΑΚΙ (ΚΟΤΤΕΡΟ), ΚΑΜΜΙΑ ΒΙΛΙΤΣΑ, καμμια πισινουλα και κανα δυο εξοχικουλια (χειμερινο-θερινο)...καλως τονα τον αιμοδοτη της εθνικης μας οικονομιας. κατι τετοιους θελει ο στουρναρας για φιλαρακια του.
Για ιμπρεζα δεν πιστευω να εννοεis "ta made in agioi anargyroi by KALFAKOS group of companies"...θα σου πει ο ΝΤΟΓΚΙΤΣ περι αυτου.
Αν καταλαβα καλα, αφου ειναι ωραιο το ΜΧ5 σου, μαλλον το δινεις για τους χωρους και θες να πας σε κατι πιο δυνατο, οποτε κυττα και ΤΤ κουπε κουατρο 1.8Τ με τα 225 2001+ (αλλα με αυτο κινδυνευεις να σε θεωρησουν σοβαρο ανθρωπο). Στα λεφτα ειναι περιπου εκει...7-9 χιλιαδες
πω πω μπαχαλο στην καναμε την αγγελια sorry
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version