!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (64/487) > >>

aimkara:
Skoda Yeti

iliasbak:
peugeot  3008 , συμπαθητικό εξωτερικά  και με πολυ όμορφο  και άνετο εσωτερικό.
 Και με 1.6 τούρμπο μοτέρ με 150 αλογάκια.  Άνετα θα ήταν η επιλογή μου αν έψαχνα πολυμορφικό αν και παίζει γυρω στα 16.000 μεταχειρισμένο .

Skyggedans:

νομίζω βάσει αυτών που είπαν Βασίλης κ Δημήτρης, έχουμε ξεφύγει λίγο σε θέμα τιμής.

Αν ναι κ εφόσον υπάρχει δυνατότητα, πηγαίνετε σε C-Max με κλειστά τα μάτια.
 Αν όχι, το Yeti που έγραψε η Καραγκούνα είναι πάρα πολύ καλό κ ολοκληρωμένο, αν σας αρέσει σε σχεδίαση.

Καλύτερα MPV από station wagon κατ' εμέ.

Uma_chikara:

--- Quote from: dimsabas on September 03, 2012, 04:00:59 PM ---Ρε σεις, θέλουμε χώρους, όχι αστεία

--- End quote ---

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2674849/

Μη το ζορίσεις πολύ στο στρίψιμο όμως...  :P

Basilmx5:

--- Quote from: saldale on September 03, 2012, 03:25:25 PM ---Βασίλη δώσε περισσοτερες πληροφορίες για το τι ψάχνεις, όπως κυβικά, εύρος τιμών, καινούργιο, μ/τ, ποιός θα το οδηγεί...

--- End quote ---

Θελω κατι που να εχει χωρους να ειναι μεχρι 1600 βια 1800... μεταχειρισμενο, οσο μπορει οικονομικο σε καταναλωση και αγορα σε αυτο που προσφερει, και βεβαια να μαρεσει :P... εγω θα το οδηγω ως επι των πλειστων.

Τα πολυμορφικα ειναι μια κατηγορια που μαρεσει πολυ, γιατι ειναι διαφορετικα, εχουν αλλους ογκους και δεν θυμιζουν καθημερινα αυτοκινητα απλα με μεγαλυτερο κωλο οπως τα s/w... βεβαια κατι insignia turbo ή audi rs2-4-6 πρησμενα s/w ειναι κ@υλα αλλα και αρκετα ακριβα.

Ψαχνω αμαξια στυλ... C4 picasso, peugeot 3008, opel zafira, ford cmax, που τα θεωρω ομορφα αυτοκινητα... συνδυαζουν χωρους και μικροχωρους μεσα στη καμπινα, και ανεση με μια διαφορετικη καροτσα και σχεδιο που προσωπικα μαρεσει... Γιαυτο και θαθελα να μαθω αποσους γνωριζουν κατα ποσο, περαν του προσωπικου αισθητικου, πρακτικα και οικονομικα ειναι τετοιου ειδους αμαξια.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version