!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
Konstantinos:
Πάρα πολύ καλό το insignia, αλλά δεν νομίζω να το επιλέγει κανένας πλέον λόγο κυβισμού...
dimsabas:
Ρε σεις, θέλουμε χώρους, όχι αστεία. Τόσο επιβατών, όσο (κυρίως) αποσκευών. Jazz και Α140 δεν μπορούν να προσφέρουν τους τελευταίους. C4 Picasso είπε ο άνθρωπος, δώστε πληροφορίες για αυτή την κατηγορία.
Α., το Golf Plus ξεφεύγει πολύ. 6Κ κάνει το φθηνότερο που υπάρχει στο car.gr. Και μάλιστα, περιορίζομαι σε μαντράδες, αφού θέλω να δώσω ανταλλαγή το Fiesta που έχουμε ήδη.
jSkyline:
Ρε παιδια εχουμε μπερδεψει τις κατηγοριες λιγο, σε αλλη ειναι το Jazz και σε αλλη το C4 και το Zafira. Τα πολυμορφικα ειναι η πιο απεχθης μου κατηγορια, ΟΤΙ και να παρεις στην πραγματικοτητα ειναι απο ασχημο ενω στην καλυτερη περιπτωση αδιαφορο. Οποτε θα επελεγα το πιο φτηνο και αξιοπιστο (μαλλον Matrix). Aπο εκει και περα αν θες και λιγο μουρη τοτε μονο το Zafira OPC την εχει!
Στα μικρα meriva, note και Jazz πρεπει να ειναι τα καλυτερα απο ενα συγκριτικο που διαβαζα, με το τελευταιο να εχει, οπως ειπε και ο Α., κορυφαιο κιβωτιο, μακρια φυσικα απο την Μερσεντες η οποια ολοι ξερουμε οτι ειναι επικινδυνη.
Φυσικα και δεν καταλαβαινω το λογο να μην παρεις ενα 4κινητο αντι για αυτα τα κουβαδακια που προτείνετε, οι τιμες σε Ignis + SX4 ειναι καλες. Τουλαχιστον με ενα τετοιο θα παω και μια καλη εκδρομουλα για να κανω και τα χειμερινά μου sport και το καλοκαιρι αντιστοιχα βεβαια. Χωρους εχουν, στο δρομο ειναι απλα λιγοτερο ανετα.
Bεβαια, στην δικη μου περιπτωση, αν εκανα οικογένεια, μαλλον θα ξαναεπαιρνα Primera!
mx5mk1:
΄Εχεις ενδιαφέρουσες απόψεις, σίγουρα θα τις συζητήσουμε και από κοντά σε μια συνάντηση :giveheart:
ELTASSOS:
ΟΤΑΝ ημουν σε αντιστοιχο διλημμα κατεληξα σε σουμπαρου ιμπρεζα χατσμπακ 1.5 του 8 (6300 με 65κ χλμ)
διοτι η 4κινηση και το κοντο ηταν must.
Αν δεν σε χαλαει η καταναλωση (ταξειδι 7.1 λ/100 πολη 8.5-9.0) και οτι ειναι λιγο βαρυ για 107 αλογα,
Αν αντεχεις το 2λιτρο, poy ειναι αλλου, οπου παιζει και το φορεστερ, ειδικα με τουρμπο, αν θες Τελεια αναρτηση, να στριβει, να ειναι ασφαλεστατ0 και με καλους-οχι αριστους χωρους, να Εχει μονιμη 4-κινηση και κοντο διαφορικο, οχι σαν τζηπ βεβαια, αλλα κοντο τελος παντων, ριξε μια ματια. Η δε αξιοπιστια τους ειναι εξαιρετικη κρινοντας οχι απο το δικο μου που το εχω 5-6 μηνες μονο αλλα απο 2 φορεστερ φιλων (2003 + 2002).
απεφυγε τα τουρμπο-καλφαμαξα (τα 1.6 με τουρμπο μειντ ιν st. anargyroi).
Αν τουρμπο μονο εργοστασιακο οπου βεβαια παιζει και το φορεστερ.
αν ελεγξεις προς τα εκει, πες μας τη γνωμη σου
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version