!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
ELTASSOS:
--- Quote from: xenos on August 21, 2012, 11:27:17 PM ---κ ανεβαίνοντας προς το αρτεμισιο, ήθελε 3η για να παει. Εφιάλτης!
Για offroad βέβαια όλοι λένε τα καλύτερα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
--- End quote ---
για αυτο εχει και το κοντο κιβωτιο...για ειδικες περιπτωσεις
ELTASSOS:
--- Quote from: Liakos on August 22, 2012, 01:43:54 PM ---To niva ειναι απλα "κολλημα" συγκεκριμενων ανθρωπων. Το γουσταρουν κ καλα κανουν. ;)
--- End quote ---
ναι ειναι kollhma το ατιμο....
και παρκαρει οπου θελεις, χωραφια χαντακια κοτρωνες γιαπια..κλπ
το βοηθαει και το μεγεθος του.
Βρε μπας και ειναι ενα city car?
ELTASSOS:
--- Quote from: Liakos on August 22, 2012, 01:43:54 PM ---Eνα οποιοδηποτε συγχρονο αγροτικο 4x4 ειναι απειρως πιο γρηγορο,οικονομικο,ασφαλες,πρακτικο κ ανετο με εξισου καλες offroad δυνατοτητες. . ;)
--- End quote ---
το αγροτικο με 5 μετρα καροτσα, μεγαλο μεταξονιο και προβολους 70 εκατοστα δεν το λες και ικανο για οφφ...και για να σηκωσεις διαφορικο (αυτο μετραει οχι το υψωμα της καροτσας) το κοστος θα παει στο θεο, και παυει να ειναι πλεον ασφαλες, ανετο, γρηγορο, στην ασφαλτο. (και αντε να ελιχθει μεσα στα λαγκαδια.). Σαν καταναλωση βενζινης και το αγροτικο τα καιειι τα λιτρακια του λογω μεγεθους κινητηρα.
με το αφαλες αγροτικο μαζντα Β2600 πισωκινητο-βασικα το τετακε τοχα στην ημερησια διαταξη σε κλειστα κομματια..και για αυτο το εδωσα.
Στον ευθυ δρομο ουδεμια συγκριση βεβαια...με το αγροτικο εισαι αρχοντας, αν και μου εκαιγε 11-13 λ/100
Basilmx5:
Τωρα τελευταια στριφογυριζει στο μυαλο μου η αποκτηση ενος καθαρα οικογενειακου αυτοκινητου διοτι οι χωροι ειναι ενα θεμα και καθοτι το κορσα της γυναικας μου αρχιζει να τα φτυνει...
Παντα καλοεβλεπα το c4 picasso
και τετοιου ειδους καροτσα γενικοτερα...
Εχετε αποψη περι αυτου?
dimsabas:
Καινούριο ή μεταχειρισμένο κοιτάς, Βασίλη;
Είμαι σε ψιλοαντίστοιχη φάση και έχω ξεχωρίσει το C-Max της Ford και το Altea της Seat. Μοντέλα 2004-2006. To Touran είναι απλησίαστο, ενώ το Zafira έχει τις βλάβες του. Τα γαλλικά (Picasso και Scenic) είναι φθηνά, αλλά δεν τα εμπιστεύομαι από άποψη αξιοπιστίας. Πολύ τίμιο το Hyundai Matrix, αλλά δε βλέπεται με τίποτα. Πόθος το Mazda 5, αλλά έχουν πουληθεί ελάχιστα και είναι ακριβά.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version