!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
Στέλιος - fess:
--- Quote from: ELTASSOS on March 30, 2012, 03:34:16 PM ---
--- Quote from: Στέλιος - fess on March 30, 2012, 02:52:57 PM ---Πίστεψε με πως αν ζήσεις με Γερμανικό, θα εκλιπαρείς να κράταγες τον Κιτρινιάρη...
--- End quote ---
στελιο με κανεις και ανησυχω...μολις ενα μελος μου προτεινε ανταλλαγη με γκολφ 1.6 του 04 και το σκεφτομαι σοβαρα. Λες να τρεχω και να μη φτανω με το γκολφ..?
--- End quote ---
Προσωπικά δεν τα συμπαθώ Τάσσο.
Τα θεωρώ υπερεκτιμημένα. Οι δε κάτοχοί τους σπανίως αναφέρουν προβλήματα και ζημιές.
Η εδώ αντιπροσωπεία είναι... :moutza:
Τα σασμάν που τόσο εκθιάζεις είναι σε αναμονή κατά εκατοντάδες (υπάρχει αναφορά και κάπου εδώ) τα tsi περιμένουν μοτερ κατά χιλιάδες, τα παράθυρα εξακολουθούν να πέφτουν, οι πολλαπλασιαστές όταν φτάνεις τρικύλινδρος στο service σου λένε πως καλύπτονται από εγγύηση, αλλά αλλάζουν μόνο τον καμμένο... εγκεφαλικά ουκ ολίγα, τουρμπίνες - σκάστρες - πεταλούδες σε λίγο θα τα φέρνουν σε βαρέλια.
Τεσπα, αυτά είναι άποψή μου και απλά εγώ δεν ξαναμπλέκω.
Το golf που λες, πρέπει να είναι fsi.
Χρήζει 100άρας με ότι συνεπάγεται αυτό.
Χαρακτηριστικά θυμάμαι έντονη βρόμα στην Αττική Οδό η σύζυγος να λέει πως μυρίζει κάτι και να της απαντάω πως πρέπει να πηγαίνει fsi μπροστά.
Μετά από 2-3 χιλιόμετρα που βρέθηκα πίσω του επιβεβαιώθηκα...
Βρομάνε όλα και μάλιστα με έντονη μυρωδιά.
Βαγγέλη (hera) συγκρίνεις σολωμό με μπακαλιάρο.
Τι δουλειά έχει το mr2 των 28.000 €, το mx5 των 20.000€, με το slk των 60;
Θα έπρεπε να έχεις άποψη με 350z ή κάτι αντίστοιχο.
Το ότι σε αρέσει, εμάς μας περισσεύει. Παρακάλα μόνο μην έρθει καμιά ζημιά σε μηχανισμό οροφής που έχει κόστος 3 φορές πάνω από την τρέχουσα τιμή αγοράς... Χωρίς ίχνος κακίας στα γράφω αυτά, μην παρεξηγηθούμε...
Γιώργο (ξάδελφε) θέλω κι εγώ σκούμπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :giveheart:
heras:
Στελιο εχεις δικιο σ αυτο που λες και ειναι και η μεγαλη μου αμφιβολια σ αυτο το αμαξι....το χω ανοιξει μονο μια φορα απο τοτε που το πηρα και μολις ακουω ολα αυτα τα μοτερακια να δουλευουν λεω εχει πλακα να κολλησει κανενα τωρα και να μεινω με το πορτ μπαγκαζ πανω απ το κεφαλι :axe:
ELTASSOS:
stelio και εγω ταχα ακουσει αυτα...αλλα μια ερωτηση δεν βλαπτει αφου ουτε καν εχω οδηγησει γκολφ. Ισα ισα, επιβεβαιωσες τις ανησυχιες μου. Ισως με εσωσες απο μελλοντικα τραβηγματα..+ τα πεσμενα παραθυρα.
εννοεις τα μηχανικα σαζμαν η τα DSG.,,? για τα μηχανικα τοχω ακουσει και εγω απο συζητησεις.
τα DSG αν δεν τα σκιζεις ανεβαζοντας ιππους και ροπες χωρις αναβαθμιση κιβωτιου...λογικο ειναι να τα παιζουν. Και αναβαθμιση κιβωτιου DSG γινεται μονο Γερμανια..πρεπει να παει εκει το αμαξι η ερχεται γερμανος τεχνικος εδω...οχι με apla προγραμματακια κλπ...ολα τα γραναζια αλλαζουν..αlλο κιβωτιο βασικα. Αυτη την αναβαθμιση δεν την κανει σχεδον κανενας εδω ιδιοκτητης διοτι ευκολα φτανει το 10-ρικακι. Με το ζορι αλλαζουν λαδια και φιλτρο κιβωτιου καθε 60000 χλμ. Τα 6-αρια DSG υγρου τυπου ηταν πολυ πιο αξιοπιστα απο τα συγχρονα 7-αρια ξηρου, αν τα συντηρεις σωστα.
THANX
ELTASSOS:
--- Quote from: Ξάδελφος on March 30, 2012, 06:32:31 PM --- Εννοειτε σε χρωμα μπλε και φυσικα χωρις AC γιατι δε γουσταρω να βγαινω απ τα αμαξι με ιδρωμενες μασχαλες ή να οδηγω με το χερι και τη γλωσσα κρεμασμενη εξω απ το παραθυρο ,σαν μιζερος ταριφας και γιατι οταν ταξιδευω καλοκαιρι δε γουσταρω να εχω ανοιχτα τα παραθυρα και να φτανω στον προορισμο μου με ημικρανιες.
--- End quote ---
αυτο ακριβως το προφιλ γουσταρουν τα κοριτσια για την παρανομη σχεση τους...οχι ομως και για τον γαμπρο η την επισημη, που παρουσιαζουν στην οικογενεια και στους φιλους...Διαλεγουμε και παιρνουμε.
Στέλιος - fess:
--- Quote from: heras on March 30, 2012, 07:50:44 PM ---Στελιο εχεις δικιο σ αυτο που λες και ειναι και η μεγαλη μου αμφιβολια σ αυτο το αμαξι....το χω ανοιξει μονο μια φορα απο τοτε που το πηρα και μολις ακουω ολα αυτα τα μοτερακια να δουλευουν λεω εχει πλακα να κολλησει κανενα τωρα και να μεινω με το πορτ μπαγκαζ πανω απ το κεφαλι :axe:
--- End quote ---
Στο συνεργείο μου είπαν μια ιστορία με μια οροφή slk. Ψάχνοντας το κόστος ανακάλυψα πως στοιχίζει κάτι λίγο πάνω από 16Κ! :zalistika:
Τάσσο τα 7άρια τα ....σπάνε! Κυριολεκτικά! Χωρίς αναβαθμίσεις...
Σκούμπι 2,5 h/b γκρι! Λιώνωωωωω! Γαμώ τη φτώχεια μου... :tanevramou:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version