!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (50/487) > >>

iNFiNiTy:
Top Gear Season 16 S16E01 Highlight Reel - Three Wise Men Travel To Iraq

Αν και δεν είναι το πιο αντιπροσωπευτικό συγκριτικό. O0

Ξάδελφος:

--- Quote from: ELTASSOS on July 31, 2012, 11:23:50 PM ---
--- Quote from: perlas on July 31, 2012, 09:19:39 PM ---ελπιζω να μην εννοεις fiat barchetta.....  :axe: :axe: :axe:

--- End quote ---

και ομως αυτο εννοω, το FIAT...δεν ειμαι ετοιμος για ΦΕΡΑΡΙ ακομη
εχω σταμπαρει μια μπλε maggiora, κατω απο 3,000 ευρω, του 95-96...

--- End quote ---
H maggiora ειναι ισως η καλυτερη της εκδοση.Ειχα δει ενα τετοιο μπλε σε μια σναντηση του alfisti.gr, κουκλα ηταν.

NiTse:
Νομίζω ότι υπάρχει και ένα παλιό επεισόδιο που τα συγκρίνουν και τα τρία στην πίστα τους αλλά δεν μπορώ να το βρω.

ELTASSOS:
BARCHETTA φιατ mallon ΕΥΡΕΘΗ για ανταλλαγη με ΝΙΒΑ μου, μια η αλλη,  με καποιον που ειναι κυνηγος (Πατρα).
μοντελλο 98 με abs + airbags + 17" χρωμα γκρι-ασημι με μαυρη πανινη (οχι πλαστικη) κουκουλα...

Για να δουμε,  διοτι αρχιζει και η κυνηγετικη περιοδος. Ραντεβου εκλεισθη για επομενη Τεταρτη στις 9 το πρωι. Ελπιζω να μη με στησει. Θα ερθει αυτος με τον φιλο του...οποτρ μαλλον σκεφτεται  σοβαρα

Πειτε γνωμες μπας και κανω καμμια πατατα,  η εστω κανα σωστο συνεργειο ΦΙΑΤ για ελεγχο προς ΒΠ η ΝΑ αττικη

Το γκρι-ασημι με  :axe:ι λιγο,  αλλα αυτος με το μπλε maggiora που γουσταρα δεν θελει ανταλλαγη

------------------------------
Σημερα κατα τις 2 το μεσημερι ειδα παρκαρισμενο ena ωραιοτατο μαυρο MX5 NC-RC στον Αγιο Πετρο
(στη γνωστη καφετερια-καραουλι προς νεα μακρη απο διονυσο)...με πινακιδες απο ΛΟΥΗ-ΔΗΜΑ.
Ηθελε και ενα ξεπλυμα λογω σκονης. Αυτο με τη σκονη ειναι ενα  θεματακι με το μαυρο + οτι πυρωνει πιο ευκολα στον ηλιο. Καποιο  μελος γειτονας?

andreas_ts:

--- Quote from: NiTse on August 01, 2012, 09:33:57 AM ---Νομίζω ότι υπάρχει και ένα παλιό επεισόδιο που τα συγκρίνουν και τα τρία στην πίστα τους αλλά δεν μπορώ να το βρω.

--- End quote ---

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version