!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (49/487) > >>

perlas:
ελπιζω να μην εννοεις fiat barchetta.....  :axe: :axe: :axe:

Ξάδελφος:

--- Quote from: ELTASSOS on July 31, 2012, 08:24:31 PM ---υπαρχει καποιος εδω μεσα που να εχει οδηγησει συστηματικα και να εχει εμπειρια (οχι βολτιτσα χαλαρη, το αμαξι του κολλητου) απο MR2 και/η BARCHETTA,  που θα ηθελε να μοιραστει την αποψη του συγκρινοντας τα οδηγικα με ΜΧ5 1.8 ΝΒ/NC?..

βλαβες ,υποστηριξη κλπ νομιζω θα τα βρω απο σχετικα φορα αλλα και επ αυτου καθε αποψη ευπροσδεκτη.

Δεν με αφορα αμεσα, to MR2,  αλλα γνωστο μου που ειναι υποψηφιος για πισωκινητο...και με ρωταει. 

H BARCHETTA ομως με αφορα προσωπικα,  διοτι σκεφτομαι να τη βαλω στη συλλογη μου...
(διοτι το μοτερ της και το σχεδιο της μου αρεσουν πολυ...αν και παληα σχεδιαση)

SLK / MGφ / MGTF δεν παιζουν προς το παρον στα πισωκινητα...ουτε AR spyder στο προσθιωκινητο.

υγ1 υπηρχε ενα μελος που απο ΜΧ5 πηγε σε MR2 και μετα σε SLK 2L..αλλα δεν θυμαμαι το nick του να κανω επαφη.

υγ2 σιγουρα δεν σκεφτομαι να στερηθω το ΜΧ5. Tο πολυ πολυ,  αν πουληθει να παω σε 1.8 + esp. 

--- End quote ---
Fiat Barcetta 1.8 την προfacelist χωρις το τριτο stop εχω οδηγησει για σχεδον 10000χλμ τα οποια εκανα μεσα σε δυο μηνες.
Ειναι εξαιρετικο αυτοκινητο.Πολυ γκαζι,πολυ κρατημα,πολυ καλα φρενα,εξαιρετικη θεση οδηγησης,καλη ακαμψια.
Αθλια ποιοτητα κατασκευης,μαλλον καθολου ποιοτητα κατασκευης η οποια αδικει ενα κατα τ αλλα εξαιρετικο αυτοκινητο.
Με τεσσερα bilstein μαλλον δυσκολα ενα 18αρι ΝΒ θα μπορει να την ακολουθησει μεχρι αυτη να μεινει...
Αν ειχα βρει καποιο το 2002 σε καλη κατασταση και σε χρωμα να μ αρεσει θα το ειχα αγορασει αντι για το mx5.Ευτυχως δε βρηκα.
To Mr2 χωρις να το εχω οδηγησει ιδιαιτερα σα συνοδηγος αν προσπερασεις το σαν κορολα εσωτερικο ειναι ετη φωτος μπροστα σε ποιοτητα.
Ειναι κεντρομηχανο με οτι αυτο συνεπαγεται.Σε κεντρομηχανο εμαθα οδηγηση και ηταν το πρωτο μου αμαξι και τα προτιμω αλλα ο περισσοτερος κοσμος μαλλον θα επρεπε οχι.
Ας πει περισσοτερα καποιος που το ειχε πχ ο Βαγγελης (Ηeras).

ELTASSOS:
μπραβο, τον ΧΕΡΑΣ εψαχνα...

ELTASSOS:

--- Quote from: perlas on July 31, 2012, 09:19:39 PM ---ελπιζω να μην εννοεις fiat barchetta.....  :axe: :axe: :axe:

--- End quote ---

και ομως αυτο εννοω, το FIAT...δεν ειμαι ετοιμος για ΦΕΡΑΡΙ ακομη
εχω σταμπαρει μια μπλε maggiora, κατω απο 3,000 ευρω, του 95-96...

ELTASSOS:

--- Quote from: Trelos7 on July 31, 2012, 08:48:15 PM ---
--- Quote from: ELTASSOS on July 31, 2012, 08:24:31 PM ---[Tο πολυ πολυ,  αν πουληθει να παω σε 1.8 + esp. 

--- End quote ---

Καλά είσαι αξεπέραστος!!!  :D

--- End quote ---

εννοω μχ5  NC, βεβαια...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version