!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (480/487) > >>

NiTse:
Και vitara χιλιάρι και 500Χ χιλιάρι παίζουν εκεί στα 17.000 -18.000 νομίζω αν δεν θέλετε γερμανό.

jSkyline:
Δεν βγαίνει πλέον το Vitara σε 1000αρι

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

SteliosR:
Είδα μία αγγελία και πολύ με στεναχώρησε.... :'(

iliasfyntanidis:

--- Quote from: SteliosR on October 19, 2020, 03:34:20 PM ---Είδα μία αγγελία και πολύ με στεναχώρησε.... :'(

--- End quote ---
Στεναχώρια θα είχα εγώ Στέλιο αν δεν "έπινα νερό"
Εχω κλείσει 1 έτος απροβληματιστης λειτουργίας, όλα ΟΚ όλα στην θέση τους,ολα όπως πρέπει.

Όντως μπήκε αγγελία, είχα ελεύθερο χρόνο εχθές και λέω γιατί όχι... Έβαλα και κάτι ξέμπαρκα.
Να είσαι σίγουρος ότι εάν η αγγελία κόστιζε, απλά δεν θα έμπαινε.
Επίσης μία αγγελία έχει επακόλουθα. Να τώρα εσύ έκανες update σε ένα πολύ ωραίο(γ@μ@ει εδώ που τα λέμε η παρουσίαση και έριξα πολύ ιδρώτα) και ας είναι δικό μου topic, μπορεί να σε φέρει σε επαφή με κόσμο που επίσης ψάχνεται κλπ...1002 μπορεί...
Τώρα εάν έρθει κάποιος με ένα σοβαρό πόσο στο χέρι του, θα το σκεφτώ πολύ καλά τι θα κάνω.

Το επόμενο πάντως θα είναι η 18αρι MK2/ΜΚ2.5 τέρμα ατμόσφαιρα και το δηλώνω ή EG6 K20.
Υπάρχει διάθεση, γνώση όχι όμως χρόνος.
Τον χρόνο βέβαια τον αντισταθμιζω με την κ@υλ@.

Σας είπα ότι πάω και για μηχανικός αυτοκινήτων; Αυτό το project με απογείωσε είναι η αλήθεια... Έδειξα βέβαια χαρακτήρα και δεν σταμάτησα πουθενά .

Αντε κανονίστε και καμιά βόλτα θέλω να δω πως τα πάω σε σχέση με τα 2.0

mx5silver:
ελα, αφου ξερουμε τι θα κανεις.....
miata swap k20.... :guns:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version