!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
Aristotelis:
Μπήκα τις προάλλες σε Renault Megane 1.6 του 02-03....δεν είμαι σίγουρος για την χρονολογία.....αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι, με την πρώτη κυρίως όταν ανέβαιναν οι στροφές πολύ ψηλά και έβαζε δευτέρα,ξεφύσαγε σαν σκάστρα,αλλά σε μικρότερο βαθμό.....τον ρώτησα τί είναι αυτό και δεν μπορούσε να μου εξηγήσει :????: πάντως στο συνεργείο που το ρώτησε του είπαν το κλασικό......δεν είναι τίποτα μην ανησυχείς!!!!!!!!!!
dimsabas:
Κι άλλη καλή κατανάλωση από την αφεντιά μου, αυτή τη φορά με Fiesta 1.4 του 2006. Τέσσερις ενήλικες, φουλ αποσκευές, δύο ποδήλατα κρεμασμένα από πίσω, μονίμως αρκούδι. Με οικονομική οδήγηση, αρκέστηκε σε 6.1 λίτρα. Όχι κι άσχημα, για τόσο ζόρισμα. Και δε μιλάμε μόνο για αυτοκινητόδρομο, αλλά και ανέβα-κατέβα στο Δομοκό. Σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς, είναι καλό να έχεις οικονομικό μοτεράκι. :exaclty:
king of the road:
--- Quote from: dimsabas on July 27, 2012, 10:24:19 PM ---Κι άλλη καλή κατανάλωση από την αφεντιά μου, αυτή τη φορά με Fiesta 1.4 του 2006. Τέσσερις ενήλικες, φουλ αποσκευές, δύο ποδήλατα κρεμασμένα από πίσω, μονίμως αρκούδι. Με οικονομική οδήγηση, αρκέστηκε σε 6.1 λίτρα. Όχι κι άσχημα, για τόσο ζόρισμα. Και δε μιλάμε μόνο για αυτοκινητόδρομο, αλλά και ανέβα-κατέβα στο Δομοκό. Σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς, είναι καλό να έχεις οικονομικό μοτεράκι. :exaclty:
--- End quote ---
κάν' το υγραέριο ... μείον 35% (αυστηρότατη μέτρηση) στα χρήματα μετά τα 15000 χλμ
ELTASSOS:
υπαρχει καποιος εδω μεσα που να εχει οδηγησει συστηματικα και να εχει εμπειρια (οχι βολτιτσα χαλαρη, το αμαξι του κολλητου) απο MR2 και/η BARCHETTA, που θα ηθελε να μοιραστει την αποψη του συγκρινοντας τα οδηγικα με ΜΧ5 1.8 ΝΒ/NC?..
βλαβες ,υποστηριξη κλπ νομιζω θα τα βρω απο σχετικα φορα αλλα και επ αυτου καθε αποψη ευπροσδεκτη.
Δεν με αφορα αμεσα, to MR2, αλλα γνωστο μου που ειναι υποψηφιος για πισωκινητο...και με ρωταει.
H BARCHETTA ομως με αφορα προσωπικα, διοτι σκεφτομαι να τη βαλω στη συλλογη μου...
(διοτι το μοτερ της και το σχεδιο της μου αρεσουν πολυ...αν και παληα σχεδιαση)
SLK / MGφ / MGTF δεν παιζουν προς το παρον στα πισωκινητα...ουτε AR spyder στο προσθιωκινητο.
υγ1 υπηρχε ενα μελος που απο ΜΧ5 πηγε σε MR2 και μετα σε SLK 2L..αλλα δεν θυμαμαι το nick του να κανω επαφη.
υγ2 σιγουρα δεν σκεφτομαι να στερηθω το ΜΧ5. Tο πολυ πολυ, αν πουληθει να παω σε 1.8 + esp.
Trelos7:
--- Quote from: ELTASSOS on July 31, 2012, 08:24:31 PM ---[Tο πολυ πολυ, αν πουληθει να παω σε 1.8 + esp.
--- End quote ---
Καλά είσαι αξεπέραστος!!! :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version