!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (465/487) > >>

Liakos:

--- Quote from: arvani on September 22, 2017, 11:02:45 PM ---Γρήγορη αλλαγή συζήτησης.
Νέο Ford Fiesta diesel (με 85hp) ή Toyota Yaris diesel?
Το Ford αρκετά καλύτερα εξοπλισμένο στις παραπλήσιες εκδόσεις, και ολοκαίνουριο (όχι refreshed όπως είναι το Yaris).
Τι λέτε?
Στο 15άρι+ παίζουν και τα 2.

--- End quote ---

Ειχα σχεδον 3 χρονια εταιρικο Yaris Diesel 1.4 του 2013. Χωρις να εχω αποψη για το Fiesta, το Yarisακι το καταευχαριστηθηκα. Μοτερακλα, 6αρι κιβωτιο με πυκνη κλιμακωση, οικονομικο. Ειχε την πλακα του να το πετας και σε καμια στροφη, αλλα δεν ηταν αυτος ο σκοπος υπαρξης του. Εγραψα και πολλα χιλιομετρα σε ταξιδια στα οποια με εβγαλε ασπροπροσωπο χωρις φυσικα να αισθανεται στο περιβαλλον του. Για εντος πολης ειναι εξαιρετικο. Ποτε δεν εκανε κιχ, οπως και τα αλλα 100 που ειχε ο στολος της εταιριας.

ted33:

--- Quote from: Liakos on September 25, 2017, 12:34:24 AM ---
--- Quote from: arvani on September 22, 2017, 11:02:45 PM ---Γρήγορη αλλαγή συζήτησης.
Νέο Ford Fiesta diesel (με 85hp) ή Toyota Yaris diesel?
Το Ford αρκετά καλύτερα εξοπλισμένο στις παραπλήσιες εκδόσεις, και ολοκαίνουριο (όχι refreshed όπως είναι το Yaris).
Τι λέτε?
Στο 15άρι+ παίζουν και τα 2.

--- End quote ---

Ειχα σχεδον 3 χρονια εταιρικο Yaris Diesel 1.4 του 2013. Χωρις να εχω αποψη για το Fiesta, το Yarisακι το καταευχαριστηθηκα. Μοτερακλα, 6αρι κιβωτιο με πυκνη κλιμακωση, οικονομικο. Ειχε την πλακα του να το πετας και σε καμια στροφη, αλλα δεν ηταν αυτος ο σκοπος υπαρξης του. Εγραψα και πολλα χιλιομετρα σε ταξιδια στα οποια με εβγαλε ασπροπροσωπο χωρις φυσικα να αισθανεται στο περιβαλλον του. Για εντος πολης ειναι εξαιρετικο. Ποτε δεν εκανε κιχ, οπως και τα αλλα 100 που ειχε ο στολος της εταιριας.

--- End quote ---
Το Yaris το οδηγω τις τελευταιες μερες και ακομα δεν εχω αποψη γιατι στρωνεται και τα χιλιομετρα μαζι του ειναι λιγα. Φαινεται ομορφο και νευρικο και σ αυτο βοηθαει το 6αρι σαζμαν. Απο ποιοτητα εσωτερικου λιγο πλαστικουρα.

mx.strofas:
Καλή Χρονιά σε όλους εύχομαι με γεμάτα ρεζερβουάρ και πλατιά χαμόγελα!
Η ερώτηση μου είναι η εξής και δεν ξέρω αν είναι στο σωστό section:

υπάρχουν στάνταρ κινητήρες που συνεργάζονται με 6 speed sequential gearbox (εκτός από κινητήρες από μοτοσυκλέτες πχ. hayabusa etc.?

Δεν έχει να κάνει με μιατα.

arvani:
Καλημέρα,
Έχει κανείς υπόψην του κάποιο forum για να βρω πληροφορίες για το νέο Yaris?

gmat:
Αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι με ρωτάς...
Πέρα από το ότι έχω εταιρικό yaris diesel δουλεύω κ στη Toyota. Δε νομίζω να βρεις κάπου συγκέντρωνε ες τις πληροφορίες που θες. Μπορείς να κάνεις διαμόρφωση στο κεντρικό site η αν θες να σε παραπέμψω σε πωλήσεις να τα πεις με ειλικρίνεια

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version