!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
kostasmito:
Ααα θα το δώσεις το jazz? Εγώ είχα καταλάβει ότι ψωνίζεις τρίτο. CMax τότε δαγκωτό, όλα τα υπόλοιπα είναι τρελό downgrade ;)
Στα δικά μου, μιας και έρχεται και δεύτερη κόρη, σήμερα έκλεισα HRV 1ης γενιάς. Του 2002, facelift με vtec. 1ο χέρι ήταν, σε μέτρια κατάσταση, αλλά το πήρα σε τιμή ψιλό χώμα οπότε μου μένουν λεφτά να φτιάξω αρκετά πραγματάκια.
Είναι το τρίτο σερί μεταχειρισμένο Honda που παίρνω...ελπίζω να μου βγει καλό και απροβλημάτιστο όπως τα άλλα δύο. Ο jazzάρος εννοείται παραμένει ως όχημα της συζύγου και ως κύριο οικογενειακό όχημα.
.
.
.
.
.
.
Το stokke χωράει στο NC?
Skyggedans:
Νομίζω βρήκα άκρη - χθες ψιλοκατέληξα στο S-Cross, αν καταφέρω να μάθω ακριβώς τι αυτόματο έχει στο 1.4 βενζίνη, που το δίνουν σε καλά χρήματα. -2 χιλιάρικα κάτω απ' το C-Max.
Το HRV θα σου ζητάει μόνο αγάπη - ούτε καν λάδια...
Το Stokke δεν το δοκίμασα ακόμα να το βάλω στο ενσί, αλλά αν καταφέρω να το χωρέσω απ' το στενό άνοιγμα, μέσα θα χωρέσει μια χαρά.
Με το καλό και η 2η πριγκίπισσα :yeah:
kostasmito:
Νομίζω ότι φοράει το DCT του group Fiat.
Με την αγορά, πάρε και 2 μπουκάλια plasti dip για να "σβήσεις" τα χρώμια από την μάσκα :P
DOOM:
αγαπητέ, έτυχε να έχω οδηγήσει αρκετά το S-Cross το diesel (& bravo του) τους τελευταίους 2-3 μήνες:
- είναι απίστευτο το πώς ξαφνικά έχεις φτάσει -στην εθνική- σε ταχύτητες απαγορευτικές. Κάθε φορά, έμενα με το στόμα ανοιχτό και οφείλω να ομολογήσω ότι είναι σταθερό.
- τα ηλεκτρονικά καλούδια του, στην έκδοση που οδήγησα, ήταν μπόλικα (ηλεκτρικά καθίσματα, cruise control, χειριστήρια στο τιμόνι, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικά αυτοανοιγόμενοι καθρέφτες κτλ)
- δεν ενθουσιάστηκα με τους χώρους, τους πίσω βασικά. Είναι ανεκτοί, όπως ανεκτό βρίσκω και το χώρο αποσκευών.
- το πάτημα του αυτοκινήτου σε 2-3 στροφές που έκανα το κατιτίς μου παραπάνω, διερευνητικά, ήταν απογοητευτικό είτε σε 2wd είτε σε 4wd (mud/snow): μούτρα πολλά, όχι τόσο body roll (δεν είναι και τόσο ψηλό) και καμία αίσθηση από το σύστημα διεύθυνσης (πολύ ηλεκτρονικό)
- το θεωρώ πολύ άσχημο αλλά όλα της κατηγορίας δεν είναι (πάνω κάτω) άλλωστε;
- πιστεύω ότι λόγω ύψους, ΔΕΝ μπορεί να καταχωρηθεί στα jeapοειδή
αν και μικρός τα κορόιδευα ατελείωτα, για οικογενειακό μόνο στέισουν βαγκουν και αν εφικτό με 4κίνηση.
αυτά.
Skyggedans:
Περιεκτικότατος.
Σ' ευχαριστώ πολύ. Οι χώροι που σου φάνηκαν μικροί, είναι μεγαλύτεροι του Vitara που είχα σε άμεση σύγκριση, αλλά όντως μικροί σε σχέση με Kuga-CMax-HRV που είδα εναλλακτικά. Είναι και ο λόγος που το επόμενο θέλω να είναι αισθητά μεγαλύτερο απ' το ήδη υπάρχον Jazz.
Το οποίο είναι ό,τι πιο τίμιο έχω οδηγήσει, αλλά καμία σχέση με σπορ προσανατολισμούς από το σύνολο τιμόνι-ανάρτηση-οδική συμπεριφορά. Είναι απλά ένα bulletproof, οικονομικότατο όχημα μετακίνησης/μεταφοράς και τίποτα παραπάνω. Όσο για ομορφιά...Βασιλειάδου...
Για τα SW συμφωνώ και υπάρχουν φοβερές και πανέμορφες (κατ' εμέ) επιλογές, αλλά 1ον απορρίπτονται εκ συζύγου με την ατάκα "νεκροφόρα δεν οδηγώ" και 2ον, χάνουν πολύ σε ωφέλιμο εσωτερικό ύψος σε σχέση με τα SUV/MPV.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version