!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
teopoulos:
Η Τουοτα πάντως δουλεύει με άλλο σύστημα! Φουλάρεις, σου δίνει ένα υπόλοιπο χιλιομέτρων και στη συνέχεια αν πας πιο οικονομικά απο ότι πριν, η τιμή αυτή δε μειώνεται παράλληλα με τα χιλιόμετρα τα οποία διανύεις! Πχ κάθε 2 που κάνεις αυτό μειώνει κατα 1! Κι αυτό βλακεία είναι πάλι!
Uma_chikara:
--- Quote from: dimsabas on July 10, 2012, 09:40:03 AM ---Μου φάνηκε πολύ ποιοτικό και προσεγμένο, σου δίνει την αίσθηση ότι δε χρειάζεσαι τίποτα περισσότερο σε ποιότητα ή πολυτέλεια. Πλήρης εξοπλισμός, πολύ ποιοτική αίσθηση σε όλα τα χειριστήρια.
--- End quote ---
Βρε Δημήτρη, μετά το mx5 σου, όπου και να μπεις, θα σου φαίνεται υπερπολυτελές και ποιοτικό.. ;D
dimsabas:
Κακιούλες... ;D
Έχω παραστάσεις από άλλα μοντέρνα αμάξια. Για παράδειγμα, το πιο κοντινό είναι Civic IMA του 2008, το οποίο οδήγησα κάμποσο χτες Δευτέρα και ήταν σαφέστατη η διαφορά στα υλικά της καμπίνας, αλλά και η ποιότητα κύλισης και η ηχομόνωση. Όλα υπέρ του Golf.
SIMOS:
--- Quote from: dimsabas on July 10, 2012, 10:44:35 AM ---Μετά από 180 χλμ, έλεγε ότι είχα άλλα 830. Κοίτα, δεν είναι παράλογο. Με 5.4 μέση κατανάλωση, ένα ντεπόζιτο 60 λίτρων βγάζει περισσότερα από 1.000 χλμ.
--- End quote ---
Εντάξει, μαθηματικά βγαίνει ... όμως τα 5.4 l/100 km μου φαίνονται απίθανο νούμερο, όταν μιλάμε για ένα αυτοκίνητο βάρους 1300+ κιλών + 3 άτομα + A/C. Στιγμιαία να το δεις στο trip computer μπορεί ... Επίσης, έχω την εντύπωση, ότι για να σου κάνει σωστούς υπολογισμούς πρέπει να μηδενίζεις το χιλιομετρητή όταν γεμίζεις με βενζίνη ή όταν ξεκινάς ταξίδι. Στα Mercedes, για παράδειγμα, αυτό το κάνει αυτόματα σε κάθε εκκίνηση μετά από μακρόχρονη στάση του οχήματος.
gianic:
Βασικα επιβεβαιωνω τον Σαμπα. Εος της κοπελας μου σε ταξιδακι και πισω 4ωρο ειχα 5.2 μεση καταναλωση. Αλλα με ταχυτητες 120-140 + a/c. Direct injection FTW.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version