!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (433/487) > >>

Veros:

--- Quote from: spar@@ on October 28, 2016, 09:41:09 PM ---
--- Quote from: ted33 on October 28, 2016, 09:29:15 PM ---Κοιτα το daihatsu ειναι toyota και το suzuki swift φοραει μοτερ fiat και αυτο. Μονο mazda

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- End quote ---
η σουζουκι χρησιμοποιει 1,3 κ 1,5 diesel της fiat απλα εχει ακομα και χρησιμοποιει σε swift τους κλασσικους κινητηρες που ειχε και παλια.
Τα daihatsu εχουν τους sz της toyota που ειναι πολυ αξιοπιστοι.

--- End quote ---

Και οχι μονο... εχει ο αδερφος μου το προτελεφταιο vitara και το μοτερ ειναι renaut...
χαθηκε καθε ιδεα "ιαπωνεζικης αξιοπιστιας" στα ματια μου μετα απο αυτο και το μιατα με τον ford κινητήρα.

ted33:

--- Quote from: Veros on November 18, 2016, 01:05:45 AM ---
--- Quote from: spar@@ on October 28, 2016, 09:41:09 PM ---
--- Quote from: ted33 on October 28, 2016, 09:29:15 PM ---Κοιτα το daihatsu ειναι toyota και το suzuki swift φοραει μοτερ fiat και αυτο. Μονο mazda

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- End quote ---
η σουζουκι χρησιμοποιει 1,3 κ 1,5 diesel της fiat απλα εχει ακομα και χρησιμοποιει σε swift τους κλασσικους κινητηρες που ειχε και παλια.
Τα daihatsu εχουν τους sz της toyota που ειναι πολυ αξιοπιστοι.

--- End quote ---

Και οχι μονο... εχει ο αδερφος μου το προτελεφταιο vitara και το μοτερ ειναι renaut...
χαθηκε καθε ιδεα "ιαπωνεζικης αξιοπιστιας" στα ματια μου μετα απο αυτο και το μιατα με τον ford κινητήρα.

--- End quote ---

Κοιτα μπορει να ειναι ford αλλα εχει ανοιχτει/βελτιωθει απ την mazda για να ειναι περισσοτερο αξιοπιστος και απο NB κινητηρες. Περισσοτερα απ τον @gianic

Reverant:
Ο MZR είναι καλός αλλά για light πράγματα. Πάσχει από μέταλλα/στρόφαλο.

gianic:
Ισχυει. Οπου light εννοουμε 300+- ετσι;  Οπου εκει ενα stock ΒP εχει γινει αλοιφη.

Reverant:
Αφού καταλαβαίνεις τι λέω και τι γράφω, γιατί λες άλλα; Είπα συγκεκριμένα πάσχει από μέταλλα και στρόφαλο, που σε ένα πιεσμένο μοτέρ είναι πολύ βασικά.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version