!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (431/487) > >>

Skyggedans:

Μιλάς για πρόβλημα αξιοπιστίας ή ανακλήσεις; Γιατί κάποιο σοβαρό θέμα σε γιαπωνέζικο μοντέλο έχω καιρό να ακούσω. Οι ανακλήσεις αφορούν (πιθανώς) ελαττωματικές παρτίδες ανταλλακτικών, περισσότερο για να αποφευχθεί κάποιο πρόβλημα, παρά για να διορθωθεί κάτι ήδη προβληματικό.

ted33:
Λοιπον να σας πω και εγω με τη σειρα μου τη γνωμη μου για τα diesel τα οποια βεβαια δεν συμπαθω ιδιαιτερα αλλα συμπαθω την οικονομια που κανουν λογω του οτι κανω πολλα χιλιομετρα. Εγω οδηγησει παρα πολλα diesel και λογω γνωριμιων με ανθρωπους απο καναλια περιοδικα και αγωνιζομενους. Κανουμε μια κουβεντα πιο σρτιβει πιο παει κτλ. ρε παιδια σ αυτα τα αυτοκινητα ΔΕΝ ειναι αυτο το ζητουμενο. Τεσπα, στο θεμα μας. Το polo ψιλοαπαραδεκτο το a1 kai a3 αρκετα ομορφα μοτερ(1600). Απο κει και περα το clio σαν 1500αρι ειναι πολυ λιγα τα αλογα που βγαζει και μεσα ειναι εντελως πλαστικουρα/ψευτικο απο ποιοτητα.  Το Yaris/Auris εχω κανει αρκετα χιλιομετρα και ειναι αρκετα τιμιο οχι ομως το δυνατοτερο. Το παλιο corsa diesel 2014 που ειχα καλο δυνατο (fiat moter) αλλα απο ποιοτητα πλαστικων ειναι αρκετα πισω, βεβαια μην ξεχναμε οτι προτωβγηκε το 2006 δηλαδη 10 χρονια πριν. Μοτερ σκυλι και το μοναδικο (μαζι με το fiat 500/Grande Punto) με τουρμπινα μεταβλητη. Πολυ πολυ δυνατο και μολις 1248 κυβικα. Ισως το δυνατοτερο στην κατηγορια. Το καινουργιο corsa e που πηρα εχουν γινει τρομερα βηματα σε ποιοτητα εσωτερικου με μαλακα πλαστικα αλλα και ποιοτητα κυλισης μιας κλασης επανω. Βεβαια δικαιως ηταν τα πρωτα σε πωλησεις πολλα χρονια και τωρα δευτερα μετα την toyota με μολισ ελαχιστα κομματια διαφορα. Το ανοιγμα παρολο που δηλωνεται 95 αλογα ειναι πολυ πιο ομορφο απ το προηγουμενο corsa μου και απο πολυ χαμηλα!!! Πολυ πολυ ευχαριστημενος και με ποιοτητα premium αυτοκηνιτου πια.

jSkyline:
Περί micra δεν έχει νόημα να εξηγήσω πως σχετίζεται με το Clio όπως επίσης και πως σχετίζεται η σειρά A της merc με Renault και Nissan τουλάχιστον στο μοτέρ. Ήδη το ανέλυσε ο Νότης και Γιώργος. Αλλά και με ένα googlarisma υπάρχουν οι πληροφορίες που ψάχνουμε.

Από εκεί και πέρα το 13αρι μοτέρ της Fiat το έχω οδηγήσει σε Mito και Corsa, πολύ αξιόλογο μοτέρ αλλά με μικροπροβλήματα αξιοπιστίας. Πάντως και με τα 2 έχω κάνει πολύ άνετα ταξιδάκια. Αλλά και πάλι Fiesta θα επέλεγα, το Mito ξεφεύγει σε τιμή οπότε δεν το βάζω σε σύγκριση με τα υπόλοιπα.

Sent from my HTC One ME

spar@@:

--- Quote from: Skyggedans on October 28, 2016, 08:50:52 PM ---
 Μιλάς για πρόβλημα αξιοπιστίας ή ανακλήσεις; Γιατί κάποιο σοβαρό θέμα σε γιαπωνέζικο μοντέλο έχω καιρό να ακούσω. Οι ανακλήσεις αφορούν (πιθανώς) ελαττωματικές παρτίδες ανταλλακτικών, περισσότερο για να αποφευχθεί κάποιο πρόβλημα, παρά για να διορθωθεί κάτι ήδη προβληματικό.

--- End quote ---

Μιλαω για προβληματα αξιοπιστιας σε πολλα ιαπωνεζικα αυτοκινητα, δεν υπαρχουν τα παλια ιαπωνεζικα αυτοκινητα αλλα ουτε τα γερμανικα, οποτε θεωρω ακυρο να κολλαμε σε αυτα που λεγαμε παλια οτι μην παρεις ιταλικο /γαλλικο παρε ιαπωνεζικο κλπ.
Τα αυτοκινητα εχουν γινει αναλωσιμα δεν υπαρχουν τα παλια καλα toyota/honda κλπ
Τα μονο αυτοκινητα που εχουν κρατησει χαρακτηρα ιαπωνικο και δεν εχω δει το παραμικρο χωρις να εχω μεγαλη εμπειρια πανω σε αυτα ειναι suzuki και daihatsu

ted33:
Fiesta καλο και ομορφο στριψιμο αλλα μια φιλη που το εχει, καθε τοσο προβληματα. Θεωρω οτι ολα ειναι θεμα συντηρησεως και το πως του φερεσαι

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version